Stampin’Up! Focus op de Butterfly Brilliance

Tsja daar ga je dan. Ik heb me voorgenomen om iedere maand een bundel extra aandacht te geven. En deze maand is dat de Butterfly Brilliance bundel. Ik had heel veel plannen voor deze week zo was ik maandag begonnen met dit bericht en het nieuwe thuispakket voor deze maand (hier lees je zo meer over…) komt er weer het nodige tussen. Maar goed ik pak hier weer op waar ik mee bezig was; vlinders en bloemen. Deze week vooral veel informatie!

Ik had mijn oog al laten vallen op deze prachtige bundel vol kleur en vlinders . Wordt het extra leuk gemaakt door Stampin’Up! Want ook het Artisan Designteam heeft een heleboel inspiratie – projecten gemaakt met deze bundel! En al legt dat de lat misschien wel extra hoog, de projecten die zij maken zijn werkelijk prachtig! Ik laat er hier een paar zien en wil je ze allemaal zien: op mijn facebookpagina en instragram komen ze regelmatig voor bij deze week!

Vlinders en Bloemen

Zoals ik al eerder schreef ergens; vlinders en bloemen horen bij elkaar voor mij. Je zult dus meerdere combinaties tegen gaan komen tussen de vlinders en andere stempelsets! En dat gaat gebeuren in de week van 21 maart. Die week sluit ik dan af met een online – workshop die je kunt volgen in mijn facebookgroep; Plezier met Stempels, Inkt en Papier

Maar dat wil niet zeggen dat ik alleen in die week iets ga doen met de vlinders. Zo tussendoor hoop ik er zeker af en toe even tijd voor te hebben om te “spelen” met deze mooie bundel.

Thuispakket Maart

Zoals ik al vertelde tijdens de Kaart&Koffie online van afgelopen vrijdag ga ik de pakketten niet meer wekelijks maar een keer per twee weken aanbieden. Nu gaat dat voor de maand maart zo-wie-zo niet lukken om er twee aan te bieden want aankomende vrijdag hebben we de laatste online- workshop met het Sale-a-Bration Thuispakket#5; Fine art Gallery.

Het pakket voor maart is een flink vol pakket geworden. Ik heb ook voor dit pakket gekozen voor de Vlinders! Het Designpapier “Butterfly Bijou” is gewoon zo mooi! Ik heb dit als basis voor het Thuispakket van maart genomen. Het is een mooi kleurrijk pakket geworden : veel kleuren en prachtig designpapier!

Meer informatie voor de komende Thuispakketten en Kaart&Koffie online pakkettjes vindt je HIER

Tot snel en een hele fijne woensdag! Elly

Translate »