Stampin’Up! Flowing Flowers.

Dear international readers, please use the translate button on the left side on the bottom to translate this message to your preferred language*

1 april en het is geen grap; vandaag is voor ons demonstrators de voorverkoop van de nagelnieuw jaarcatalogus begonnen! En met een nieuwe catalogus in het vooruitzicht voor jullie allemaal is het nu ook afscheid nemen van producten. Soms met een klein beetje pijn in het hart. Daarom heb ik voor deze bloghop mezelf als uitdaging gegeven om de In Colors 2020-2022 die ik het minst gebruikt heb nog een keer in de spotlights te zetten. Want ja op deze eerst dag van het tweede kwartaal van 2022 hoppen we weer met het Positive Inkers Global Designteam. Dit is een groep internationale demonstrators uit verschillende landen en werelddelen die graag hun creativiteit met jullie delen! Deze maand is het thema Bloemen! Ik heb gekozen voor de Flowing Flowers

Voor de eerste kaart die ik maakte heb ik alleen inkt, papier en stemples gebruikt. Natuurlijk aangevuld met mijn EHBO-kit. De Eerst Hulp Bij Knutselen kit waarin ik alles heb wat je nodig hebt om lekker aan de slag te kunnen met papier, inkt en stempels. Een eenvoudige kaartje met verschillende laagjes die goed te maken is voor iedereen. Voor deze kaart heb ik gekozen voor Magenta Madness aangevuld met Just Jade

One step Up

Voor kaartje nummer twee gebruikte ik net iets meer spullen , zo heb je hier al een stansmachine nodig voor de labels en wat dimensionals voor de gelaagdheid in het kaartje. Daarnaast gebruik ik op dit kaartje nog wat Embellishments en Simply Elegant Trim. En ook hier weer de In Color 20-22 gebruikt te weten BumbleBee en Just Jade

Just a little bit more..

Blijft over het laatste kaartje van de drie. Daar heb ik alle drie de kleuren gebruikt die dit catalogus jaar te weinig uit de kast zijn geweest….Een kleine ode aan deze drie, Magenta Madness – Bumblebee- Just Jade. Echt ik vond ze mooi toen ze kwamen. Maar soms gaan de dingen zo.

Voor het laatste kaartje heb ik naast alles wat ik in de eerste twee kaarten gebruikte heb ook nog designpapier erbij gepakt en een embossingfolder – ook van deze twee gaan we afscheid nemen en zeker bij de embossingfolder doet dat een beetje pijn….

Ik hoop dat ik jullie heb geïnspireerd om jezelf uit te dagen en ook weer eens iets uit de kast te trekken dat je eigenlijk te lang niet gebruikt hebt. In combinatie met bloemen moet dat altijd lukken!

Hop nog even verder

Ik vind het heel leuk dat je een bezoekje bracht aan mijn blog en zou het op prijs stellen als je me laat weten wat je ervan vond. Ook mijn collega Demonstratrices vinden het natuurlijk geweldig als je even gaat kijken wat zij gemaakt hebben! Hieronder vind je lijst met deelnemers aan deze bloghop. Klik je op een van de namen om naar het volgende te gaan. Veel plezier en tot een volgende keer!

Sandy McCullough – Canada

Maheswari Rajaguru – Australië

Elly Rijnvis – Nederland (hier ben je nu)

Anne Marie Hile – USA

Jo Blackman – UK

Gebruikte Producten

Hieronder vindt je een tabel met de gebruikte Stampin’Up! Producten die je natuurlijk via mijn kunt bestellen; via mijn webshop; klik je op een van de plaatjes in de tabel kom je direct in mijn webshop; ga je daar bestellen en blijf je onder de € 200 vergeet dan niet om de Hostcode in te vullen voor een leuke extra! Bestel je voor meer dan € 200 vergeet dan niet om je rewards te gebruiken voor mooie extra producten!

Product List

Liever niet betalen met een creditcard of Pay Pal dan kun je ook direct bij mijn bestellen door me een mail te sturen met jou gewenste producten of door dit bestelformulier in te vullen ; je ontvangt van mij dan een betaallink die je via iedere Nederlandse bank kunt betalen.

Kom nog eens terug dat zou ik leuk vinden! Fijne dag verder en tot snel! Groetjes Elly

4 gedachten over “Stampin’Up! Flowing Flowers.”

  1. I love how you started with simple stamping and stepped up your cards! And that’s one of my favourite stamp sets!

Reacties zijn gesloten.

Translate »