Stampin’Up! Fine art Floral; Thuispakket #5

Het laatste thuispakket in de Sale a Bration periode! Dus ook de laatste keer het volledige pakket gratis als je de Art Gallery bundel meebesteld! En dit is werkelijk een geweldig mooie bundel waar ik ook al het nodige mee heb laten zien. Hieronder een kleine compilatie van alle kaarten die er al mee gemaakt zijn.

Pakket # 5

Wat mag je verwachten van het Thuispakket #5? Nou net zoveel ongeveer als van de voorgaande vier. Je vindt in het pakket meer dan voldoende materiaal om de voorbeeldkaarten en het cadeautje mee te maken. Geen stempelafdrukken i.v.m.© en angelpolicy van Stampin’Up! Maar weer wel alle gestanste, geponsde en geembossde onderdelen die ik gebruik voor de kaarten die ik als voorbeeld laat zien. Natuurlijk krijg je een werkbeschrijving ( via e-mail) en van alle projectjes komt een video op mijn YouTube kanaal. Verder een Live-Workshop op mijn Facebookgroep “Plezier met Stempels, Inkt&Papier) waar je gezellig even mee kunt kijken .In de onderstaande videa laat ik de basis van het pakket zien.

Bestellen en Info

Alles wat in het pakket te vinden is kun je lezen op de pagina “Thuispakketten”. Wil je het pakket bestellen klik dan op de onderstaande knop. Op het bestelformulier vindt je ook nog wat basisinfo en de mogelijkheid om de bundel te bestellen. Je krijgt het thuispakket er dan gratis bij opgestuurd. En dat is niet alles. Je mag ook nog een Sale a Bration item uitzoeken en je maakt kans op een van de stempelsets en productpakket die aan het einde van de SAB-periode worden verloot! Hoe leuk is dat!

Ik wens je nog een hele fijne avond en tot ziens! Groetjes Elly

2 gedachten over “Stampin’Up! Fine art Floral; Thuispakket #5”

  1. mag ik van jou het thuispakket no5 stuur mij maar een tikkie wil je daarbij ook dan graag 2 lijm bij doen ik zie het tikkie wel te gemoet komen groeten en dikke kus petra

Reacties zijn gesloten.

Translate »