Stampin’Up! Facebookhop Lovely Stampers oktober

Nu al weer de tweede zaterdag van de maand; dat betekend weer hoppen! En deze keer geen bloghop maar een facebookhop met het team waar ik met veel plezier deel van uitmaak: de Lovely Stampers. Het thema van deze maand is najaar. En dat is helemaal in de lijn met de stempels- en bundels die deze maand bij mij in de volle schijnwerpers worden gezet!

Love of Leaves

Vandaag laat ik een kaart zien met de Love of Leaves. Dit is van de drie bundels de bundels die deze maand vol in de schijnwerpers. Hiermee heb ik tot op heden het minst laten zien. Maar daar komt vandaag dan verandering in! De stempels drukken heel mooi af en de bijpassende stansen zijn zo leuk! De stiksels die in de blaadjes worden gemaakt echt geweldig

Enveloppe op de kaart

Met de mini-enveloppe op de kaart wil ik toch nog even het versturen van kaarten extra onder de aandacht brengen! Het is en blijf gewoon leuk om een eigengemaakte dan wel handgeschreven kaart in de brievenbus te vinden. Je weet dan dat er aan je gedacht is en dat is voor iedereen, zeker in deze tijden, fijn om te weten. Dus maak niet alleen kaarten maar verstuur ze ook! #worldcardsendingweek2020. Ook deze kaart en de kaart uit het filmpje gaan nog op de bus. Wil je een van deze twee kaarten ontvangen of weet je iemand die ik namens jou het kaartje kan sturen laat het even weten!

Filmpje

  • basiskaart ( crumb cake) 29 x 10,5 cm; rillen en vouwen op 14,5 cm
  • mat binnenkaart whisper white: 13.7 x 9,7 cm
  • mat 1 voorkant Plaid Tidings DSP: 14 x 10 cm
  • mat 2 voorkant Basic Black : 12,5 x 8,5 cm embossen met de Old World Paper embossing folder
  • enveloppe van Plaid Tidings DSP
  • Blaadjes gestempeld op Whisper White met verschillende bijpassende kleuren en uitgestanst met bijpassende stansenset
  • Blaadjes uitgestanst uit Gold

Gebruikte Materialen en Bestellen

Product List

Natuurlijk zijn alle Stampin’Up!producten via mij te bestellen. Hierboven staat een producttabel met de materialen en stempelsets die ik voor de projecten uit dit blog heb gebruikt. Klik je op een van de foto’s dan kom je direct in mijn Stampin’Up! webshop. Ga je via de webshop bestellen dan kan deze bestelling tot op heden alleen met een (pre-paid)- creditcard worden voldaan. Vergeet hierbij niet de hostcode te gebruiken zodat ik je een leuk bedankje kan sturen voor deze manier van bestellen. De Hostcode vindt je in de zijbalk naast dit bericht. Het grootste voordeel van deze manier van bestellen is dat jij je bestelling helemaal in eigen hand hebt en direct bij jou thuisbezorgd krijgt door UPS.

Bestellen via e-mail of bestelformulier

Maar je hoeft niet via de webhop te bestellen! Je kunt je bestelling ook plaatsen via e-mail, via whatsapp of door dit bestelformulier in te vullen. Hierbij heb je de keuze om een bestelling direct bij jou thuis te laten bezorgen of deze bij mij op te komen halen. Deze bestellingen kunnen betaald worden nadat je naar keuze van mij een Tikkie of een betaalverzoek hebt ontvangen.

Leuke Extra

Bestel je deze bundel dan krijg je daar deze maand gratis een herst-tutorialbundel bij cadeau die ik samen met Annette Koolmees en Kristien Saeys heb gemaakt. Altijd leuk! Je leest er in dit bericht meer over!

Ik wens jullie een heel fijn weekend en hoop dat je veel inspiratie hebt opgedaan in de facebookhop. Groetjes, Elly

Translate »