Stampin’Up! Facebookhop Lovely Stampers; Nazomeren

De eerste nazomerse facebookhop van het Lovely Stampers teammet als thema; Nazomeren! Nazomeren dat is voor mij; er nog even lekker op uit om te gaan wandelen en zo nog even frisse lucht en natuur op te snuiven! En dan bij voorkeur in de bergen, mijn favoriete stek om een lekkere lange wandeling te maken. En daar heb ik voor deze facebookhop een scrap layout van gemaakt. Met een klein beetjes zomer nog en toch ook al weer een beetjes de herftst in zicht. Wij zeggen dan ( en vanmorgen was dat voor de eerste keer dit jaar!) Ik ruik de herfst!

Nazomeren

Voor deze layout heb ik een foto gebruikt die ik in 2012 gemaakt heb toen we op vakantie waren in Vorarlberg. In Bürserberg om precies te zijn. En toen hebben we alle soorten weer gehad die je maar kunt bedenken van prachtig zomers tot aan sneeuw! Deze foto is gemaakt tijdens een wandeling over de Tschengla. En de kleuren in de foto heb ik weer als inspiratie gebruikt voor het kleurgebruik.

Puur Natuur

Voor de titel van de layout heb ik de Playful Alphabet stansen gebruikt. Hierbij heb ik de achterkant van het kaartkarton eerst beplakt met Adhesive Sheet (hier kon ik in het filmpje niet opkomen- genant). Voor deze layout heb ik de Puur Natuur weer eens uit de kast gehaal. Een mooie stempelset met bijpassende stansen ( Nature’s Roots) die eigenlijk een beetje in de vergeethoek stonden. En dat terwijl ook deze stempels zo mooi zijn. Ik vind vooral de blaadjes prachtig…zo fijn van structuur. De blaadjes heb ik allemaal eerst een keer afgestempeld en de tweede laag als stempelkleur te gebruiken. Dat vond ik mooier passen bij de foto. De Bomen zijn twee keer op Whisper White gestempeld en de bovenste boom is op Vellum papier gestempeld zodat je een mooi vervaagd beeld krijgt dat ik wel bij deze tijd van het jaar vind passen

Filmpje!

In het YouTube filmpje zie je hoe ik de layout samenstel de link vindt je hieronder

Product List
Whisper White 12" X 12" (30.5 X 30.5 Cm) Cardstock
€ 9,50
Puur Natuur Cling-Mount Stamp Set (Dutch)
€ 51,00
Gather Together Photopolymer Stamp Set
€ 21,00
Nature's Roots Dies
€ 47,00
Playful Alphabet Dies
€ 41,00
Adhesive Sheets
€ 12,00
Water Painters
€ 14,50
Card Stock A4 Crushed Curry
€ 10,50
Crushed Curry Classic Stampin' Pad
€ 9,00
Balmy Blue Classic Stampin' Pad
€ 9,00
Pear Pizzazz Classic Stampin' Pad
€ 9,00
Cinnamon Cider Classic Stampin' Pad
€ 9,00
Stampin' Seal+
€ 14,50
Multipurpose Liquid Glue
€ 6,00
Mini Glue Dots
€ 6,50
Whisper White A4 Card Stock
€ 11,75
In Good Taste Designer Series Paper
€ 25,00

Ik wens jullie een heel fijn weekend en hoop dat je veel inspiratie hebt opgedaan in de facebookhop. Groetjes, Elly

Translate »