Stampin’Up! Eendaagse Kortingsverkoop

Morgen heb je de mogelijkheid om met 15% korting Stempelsets aan te schaffen. Ik zal in deze blog de Nederlandse Stempelsets eruit lichten en uiteraard ook de rest plaatsen. Het is een eendags-actie die loopt vanaf 00.01 uur vannacht tot 23.59 uur de bijna volgende dag. Dus de hele dag op woensdag 23 september.

Omdat ik op vakantie ben doe ik er een klein extraatje bij. Je kunt nu alleen via de mail of rechtstreeks in mijn webshop bestellen. Plaats je de bestelling in de webshop: vergeet niet om de hostcode in te vullen dan krijg je van mij een leuk presentje thuisgestuurd en een pakje dimensionals. Plaats je de bestelling rechtstreeks bij mij en bestel je voor meer dan € 50,00 dan reken ik de rest van deze maand geen verzendkosten en wordt de bestelling direct bij jou thuis bezorgd

Uitgelicht: Nederlandse Stempelsets in de aanbieding

Als eerste stempelset Vlinderdans bij mij wordt deze nog heel regelmatig gebruikt! Mooie vlinders met leuke bruikbare teksten. Klik je op de afbeelding kom je direct in mijn webwinkel, wil je via de mail bestellen? Dan is het bestelnummer van Vlinderdans: 149853

Kaartje van mij

Als tweede Nederlandse Stempelset is de tekstenset” Kaartje van Mij” in de aanbieding. Ook hier: klik je op de afbeelding kom je direct in mijn webshop en wil je via de mail bestellen dan is het bestelnummer voor Kaartje van Mij: 150874

Knusse Kerst

En dan krijgen we nu nummer drie: de december-tekstenset Knusse Kerst; ook nu weer klik op de afbeelding om naar mijn webshop te gaan en bestelling plaatsen via e-mail dan het bestelnummer voor Knusse Kerst erbij vermelden: 151841

Volop Vrienden

En tot slot de stempelset Volop Vrienden. En ook hier weer klik je op de afbeelding dan kom je direct in mijn webshop, via e-mail bestellen? Vergeet dan niet om naam en bestelnummer in de mail te vermelden! Voor Volop Vrienden is het bestelnummer 153976

De Lijst met alle Stempelset in Engels en Nederlands

Hieronder vindt je de lijst met alle stempelsets die je tijdens de actieperiode – 23 september van 00.01 tot 23.59 uur – kunt bestellen. De bestelnummers staan bijde afbeeldingen Wil je een van de sets bestellen vermeld dan in je e-mail zowel de naam van de stempelset als het bestelnummer. Ik plaats de laatste e-mail bestelling morgenavond rond de klok van 22.00 uur. Wil je daarna nog een bestelling plaatsen moet ik je echt doorverwijzen naar mijn webshop. Daar kan tot op heden alleen met een creditkaart of een pre-paid creditkaart betaald worden.

Complete lijst ontvangen? Dat kan via e-mail. Even een berichtje naar ellyrijnvissu@gmail.com en je ontvang de complete lijst als pdf in je mailbox

Een bestelling plaatsen via e-mail doet u via : ellyrijnvissu@gmail.com .

Daarbij heb ik de volgende gegevens nodig:

  • Naam
  • Adres
  • Postcode en Woonplaats
  • bestelnummer (s) en naam stempelset (s)

Bij een bestelling vanaf € 50,00 geen verzendkosten a € 5,95 per bestelling

U ontvangt van mij een betaalverzoek, ik plaats de bestelling bij Stampin’Up! en laat deze direct bij U thuis bezorgen

en wil je direct door naar de webshop klik dan op een van de afbeeldingen of op onderstaande knop

Fijne zonnige dag vandaag en veel plezier met zoeken en kiezen! Groetjes vanuit een zonnig Oostenrijk. Elly

Translate »