Stampin’Up! Designpapier

Designpapier en Minialbum

En dan nu de laatste twee pagina’s van het Minialbum. Met weer ander Designpapier! Wat heeft Stampin’Up! toch een ruim assortiment aan mooi papier! Ik heb er in dit album tot nu toe vijf verschillende series van gebruikt, voor de cover en achterzijde heb ik weer een andere DSP gebruikt maar dat zien jullie morgen!

Garden Impressions

Voor pagina 9 en 10 heb ik het Garden Impressions Designpapier gebruikt en dit  heb ik verwerkt op verschillende pockets, layers en Tags op deze beide pagina’s. Verder heb ik voor deze twee pagina’s bijpassend cardstock gebruikt. Ik heb in dit album echt veel verschillende technieken gebruikt. Zo wil ik laten zien dat je een minialbum op heel verschillende manieren kunt maken. Van heel eenvoudig tot een bonte verzameling van materiaal en papier. Zolang de  kleuren op elkaar zijn afgestemd ontstaat er dan toch een geheel. Ik hoop dat je er wat aan hebt  en zou een kleine reactie onder een van de berichtjes echt heel leuk vinden!

Wat heb je nodig:

  • 2 x de basispagina van basic grey cardstock 20,5 x 23 cm
  • So Safron cardstock 17,5 x 22 cm  en 14 x 8 cm en 19,5 x 3,5 cm (om te stempelen)
  • Petal Pink cardstock 17,5 x 22 cm en 7,5 x 20,5 cm
  • Soft Sea Foam cardtock 16,5 cm 20 cm en 10 x 15 cm
  • Basic Grey cardstock 7 x 23 cm  en 16 x 10,5 cm
  • Melon Mambo Cardstock 11 x 16 cm en 13 x 12 cm
  • Vellum 3,5 x 22,5
  • Designpapier – 14x10cm – 22x6cm – 6,5x13cm -19×15 cm – 15x15cm -8x14cm -15x5cm – 10x 15cm – reststukje 12,5x3cm

 En zo is het gemaakt:

So Safron Pagina

Ril als eerste het stukje Basic Grey 16×10,5 op 1 cm ( zie foto) en plak op een kant het DSP 14x10cm en op de andere kant het strookje So Safron 14 x8 met daarop het DSP 6,5x13cm. Hierna vouw je de plakstrook om . Plakt het stukje nu op 3,5 cm van onder op de Basispagina. Plak het So Safron (geel) Cardstock op de basis en laat een mooi klein randje open aan drie kant, de binnenzijde met de gaatjes voor de sluiting is nu 2,5 cm. Plakt op de Basic Grey strook nu eerst het DSP (22×6) en plak de strook op 3 cm van zijkant aan de boven en onderzijde vast met tap. Op de insteekkaart van Soft Sea Foam plak je nu het stuk DSP 19×15 cm . Hierna kun je nu het strookje So Safron bestempelen en de Vellum strook eroverheen vouwen en vastplakken. Hiermee is deze pagina klaar.

Petal Pink Pagina

Op de andere pagina begin je ook weer met de layer, de keer de Petal Pink. Hierna ril je de Petal Pink strook aan drie kant op 1,5 cm, knip de hoekjes er schuin af, vouw de plakranden naar binnen en plak de pocket aan de onderkant op de layer. Het strookje DSP 15x5cm plak je er nu ook op.  Nu plak je eerst een stuk DSP van 15×15 cm op ongeveer 1 cm van boven en zijkanten op. Hierna plak je het stukje DSP 8×14 cm op het stuk Soft Sea Foam (10×15) en aan beide zijkanten (de 10 cm kant) plak je tape. Schuif voorzichtig een stukje in de pocket aan de onderzijde en plakt vast. Hierna plak je op de twee Melon Mambo insteekkaarten(tags) nog het DSP en dan is ook deze pagina klaar! En Hiermee is mijn album ook klaar. Ik kan er alle foto’s van onze zomerse kampeerweekenden in gaan verwerken! Als je meegelezen en gekeken hebt; bedankt daarvoor! Wil je ook een mini-album maken en kom je er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact op met mij. Ik ga graag met jou aan de slag om zo’n leuk album te maken.

Bestellen en Meer

De Stampin’Up! materialen die ik voor dit deel van het album heb gebruikt vindt je onder dit bericht! Wil je andere Stampin’Up! producten (mee) bestellen? Dat kan natuurlijk ook. Je vind alle informatie en een bestelformulier hier ! Bij een bestelling boven de € 50,00 betaal je geen verzendkosten! Daarnaast heb je nu nog 2 dagen om gebruik te maken van de mooie aanbiedingen van augustus! Je leest er meer hier meer over! Uiteraard verzorg ik graag je bestelling! Na plaatsing van je bestelling krijg je van mij een berichtje hoe je kunt betalen. Zodra je betaling binnen is plaats ik je bestelling en wordt deze binnen 3 werkdagen bij jou thuis bezorgd.

En morgen dan het laatste deel van dit minialbum! De Cover en achterzijde! Tot Dan!

Translate »