Creative Stamping Challenge Stampin’Up!

Aftellen Sale a Bration

Aftellen gaat door en daarom heb ik ook voor de Creative Stamping Challenge een kaartje gemaakt met stempels uit de Sale a Bration. Vandaag heb ik de Lots of Lavender gebruikt. De tekst komt uit de Heartfelt Blooms. Beide stempelsets kun je tot en met zaterdag nog GRATIS mee bestellen bij een bestelling van € 60,00! Altijd leuk toch!

Stampin'Up! Sale a Bration 2018Stamping Challenge

Het kaartje heb ik deze keer een een Vintage uiterlijk meegegeven. Vond dat voor deze challenge wel een leuke uitdaging voor mijzelf. De Stamping Challenge bestaat deze maand uit deze sketch. Ik heb er het volgende kaartje van gemaakt;

De basis ( 14,5 x 10,5 cm)is van Basic Black cardstock. De onderste laag (8,5 x 13, 5 cm) is Crumb Cake cardstock bestempelt in  Crumb Cake inkt met blaadjes uit de Lots of Lavender, van deze laag heb ik rondom heel voorzichtig  een randje afgescheurd en dit randje heb ik weer beïnkt met de zgn dauber. Hierdoor krijgt de kaart een beetje een vintage uiterlijk die ik best leuk vind. Het laagje ( 12 x 7 cm) daarop heb ik op dezelfde manier gemaakt maar deze keer met  Perfect Plum cardstock en inkt.  Bij de onderste twee laagjes heb ik ook de randjes nog wat naar buiten gevouwen. Laagje drie( 10 x 6 cm) is in Very Vanilla cardstock en deze is gestempelt met de Lots of Lavender bloem. Deze bloem is een “twee stappen stempel” de onderste laag heb ik in Crumb Cake gestempelt en daarop heb ik de gedetailleerde  lavendelstempel in Perfect Plum gedaan. Dan komt daar nog een zogenaamd Sentiment bovenop. Deze is van Crumb Cake cardstock en gestempelt met Perfect Plum inkt, daarna heb ik hem uitgestanst met de Stiched Shapes Framelits. Nog een klein zwart strikje erop en klaar!

Leuk of Niet? Laat een berichtje achter wat je er van vind! Ik weet het zelf eigenlijk ook nog niet….. 😉 !

Make&Take

Zin om ook aan de slag te gaan met deze leuke stempelsets? Kom dat vrijdag lekker even langs bij de Make en Take bij mij thuis aan het Duifkruid. Je kan helemaal zelf bepalen hoelang je blijft en wat je maakt.  Wil je hier meer informatie over bel of mail me dan even! Of kijk even op het blogbericht dat ik vorige week schreef, ook daar staat informatie over de Make &Take

Voor deze kaart heb ik de volgende Stampin’Up producten gebruikt die je allemaal bij mij kunt bestellen!

 

Al deze produkten zijn via mij te bestellen. Wil je een bestelling plaatsen dan verzorg ik deze graag! Vul dan dit formulier in of stuur me een mailtje ellyrijnvissu@gmail.com , vergeet niet om artikelnummer en artikelnaam erbij te vermelden. Bij een bestelling boven de € 60,– reken ik geen verzendkosten! Tot en met 31 maart a.s. mag je bij een bestelling van €60 een gratis Stampin’ Up! product uitzoeken uit de speciale Sale A Bration folder! Deze vindt je in de kolom naast dit blog.

Groetjes en tot de volgende keer!

Translate »