Stampin’Up! Country Home, bloghop Stempelschatten oktober

Vandaag een Bloghop met Stempelschatten. Deze keer is het thema herfst en dat was ook mijn maandthema van oktober. Maar voor deze blok moest ik op zoek naar een min of meer vergeten stempelschat. En die was snel gevonden want de Country Home is al de hele maand op de plank blijven staan. En dat verdiend die niet! Daarom voor deze hop niet een , niet twee maar drie kaartjes!

Country Home; Simple Stampin

De eerste kaart is er een uit de serie #simple stampin. Dus eenvoudig gezeg: papier inkt en een klein beetje embellishment. En dat is precies wat ik gebruikt heb. Een eenvoudige kaart waarop de stempel helemaal tot zijn recht komt.

Country Home: Thanks

Voor dit kaartje is eigenlijk alles gebruikt. Papier, Designpapier en een techniekje. Zoals je ziet is dit geen kaart die op de gebruikelijk manier is gevouwen maar een met een flap aan de bovenkant en twee “onderdeuren. Ik ben verschillende namen tegen gekomen voor deze techneiek maar de Dutch fold vond ik de leukste dus die hou ik aan voor deze manier van kaarten maken en ik die niet schattig met het leuke Plaid Tidings ruitjespapier?

Omdat daar al kleur genoeg aan zit heb ik de stempel op zicht eenvoudig gehouden en niet verder ingekleurd. Ook achter de “staldeuren”is gestempeld.

Country Home met een beetje meer

Voor kaart nummer drie heb ik naast de Country Home stempelset gebruik gemaakt van Gather Together bundel (pompoentjes en blaadjes) en de aren in de melkbus komen uit de stempelset Beautiful Autumn. Zo komen er nog twee stempelsets terug die de hele maand al te zien zijn geweest. Een mooie afsluiter voor een mooie oktobermaand! We gaan hard op december aan dus volgende maand wordt kerstkaartenmaand! En wil weten welke mogelijkheden ik jou bied om zelf kaarten te maken neem dan eens een kijkje bij mijn Thuispakketten Kerstkaarten&Koffie en workshop Kerstkaarten&Koffie

Een hop doe je nooit alleen

Hop even door naar een van mijn collega-demonstratrice die meedoen aan deze bloghop, je zal er bekende en onbekende stempelsets tegen gaan komen maar stuk voor stuk “stempelschatten” uit de lopende jaarcatalogus.

Gebruikte producten en bestellen

Product List

Natuurlijk zijn alle Stampin’Up!producten via mij te bestellen. Hierboven staat een producttabel met de materialen en stempelsets die zijn gebruikt . Klik je op een van de foto’s dan kom je direct in mijn Stampin’Up! webshop. Ga je via de webshop bestellen dan kan deze bestelling tot op heden alleen met een (pre-paid)- creditcard worden voldaan. Vergeet hierbij niet de hostcode te gebruiken zodat ik je een leuk bedankje kan sturen voor deze manier van bestellen. De Hostcode vindt je in de zijbalk naast dit bericht. Het grootste voordeel van deze manier van bestellen is dat jij je bestelling helemaal in eigen hand hebt en direct bij jou thuisbezorgd krijgt door UPS.

Maar je hoeft niet via de webhop te bestellen! Je kunt je bestelling ook plaatsen via e-mail, via whatsapp of door dit bestelformulier in te vullen. Hierbij heb je de keuze om een bestelling direct bij jou thuis te laten bezorgen of deze bij mij op te komen halen. Deze bestellingen kunnen betaald worden nadat je naar keuze van mij een Tikkie of een betaalverzoek hebt ontvangen.

Dank je wel dat je langskwam op mijn blog! Ik vind het leuk als je een reactie achterlaat onder dit bericht. Veel plezier nog met hoppen en een fijne avond! Groetjes Elly

5 gedachten over “Stampin’Up! Country Home, bloghop Stempelschatten oktober”

  1. Leuk dat je laat zien, dat er voor elke creatieveling mogelijkheden zijn. Prachtige kaartjes zijn het geworden! Gr. Yvonne

  2. Wat goed dat je drie kaarten hebt gemaakt, van eenvoudig tot uitgebreid! Alledrie mooi! Vooral de laatste hoor, ik vind die bladeren er prachtig bij!

  3. Wauw wat gaaf!
    Krijg er ook echt meteen een herfst gevoel bij.

    Groetjes, Durvina

Reacties zijn gesloten.

Translate »