Stampin’Up! Colorful Seasons

Stampin'Up! Colorful SeasonsColorful Seasons

Vandaag een klein weggevertje met de Colorful Seasons. Het is een klein cadeauzakje geworden die ik heb gemaakt met het Gift Bag Punch Bord. Ik heb hiervoor de kleinste maakt aangehouden. Het Olive Green Cardstock heb ik gestempelt met een takje uit de Colorful Seasons stempelset in dezelfde kleur. Op de voorkant heb ik een dubbele labeltag gemaakt in twee kleuren. De bovenste tag heb is ook bestempelt met het takje. Verder heb ik een paar blaadjes gestempelt  in verschillende herfstige tinten. Deze heb ik uitgestanst en op en onder de verhoogd opgeplakte teksttag geplakt. De tekst komt uit de Nedelrlandse Stempelset Recht uit het Hart.Stampin'Up! Colorful Seasons

Sluiting

Om het zakje te kunnen sluiten heb ik een aan de bovenzijde een overslagje gemaakt en hier met een ponsttang in het midden een klein cirkeltje geponst. Hier het ik het rode lint doorheen geregen en dit vervolgens om het zakje heengevouwen. Aan de bovenzijde heb ik bij het strikken nog wat extra lint meegstrikt met polkadots.  Ik vind het een leuk weggevertje, jullie ook?Stampin'Up! Colorful Seasons

Gebruikte producten Bestellen

Hieronder vindt je de producten die ik voor de kaartjes gebruikt heb. Het basisgereedschap (basictools) dat ik  gebruik vind je op de Bestellen-pagina van deze site. Als je doorscrolt tot onder het bestelformulier staan daar de foto’s, bestelnummers en prijzen van alle gereedschappen! Wil je een van de gebruikte producten bestellen of wil je andere Stampin’Up! producten (mee) bestellen?  Ik verzorg graag je bestelling. Je vind alle informatie en een bestelformulier hier ! Bij een bestelling boven de € 50,00 betaal je geen verzendkosten!  Na plaatsing van je bestelling krijg je van mij een berichtje hoe je kunt betalen. Zodra je betaling binnen is plaats ik je bestelling en wordt deze binnen 3 tot 5 werkdagen bij jou thuis bezorgd.

Als je op een van de foto’s in de productlijst klikt kom je rechtstreeks op mijn online  Stampin’Up bestelsite. Daar kun je een account aanmaken en direct bij mij bestellen als je dat wilt. Je hebt hier wel een creditcard voor nodig. Heb je geen creditcard? Tegenwoordig is het mogelijk om een prepaid creditcard aan te schaffen waar je zelf een bedrag op zet.

Translate »