Stampin’Up! Colorful Seasons Herfstlayout

Colorful Seasons Herfstlayout

Vandaag dan de foto-scrap layout met de Colorful Seasons stempel- en stansensset. Het is een colorful seasons herfstlayout geworden! Ik heb een foto gebruikt die ik in onze laatste vakantie heb gemaakt van een prachtig levend standbeeld. Deze dame had er werkelijk een heel mooi schilderijtje van gemaakt! En heel toepasselijk natuurlijk in het herfst themaStampin'Up! Colorful Seasons

Herfstige kleurtjes

De kleuren die ik voor bijna alle onderdelen van deze colorful seasons herfstlayout heb gebruikt zijn Cajun Craze, Crushed Curry en Rich Razzelberry. Als eerste heb ik met sponge brayers ( kleine rollertjes) de kleuren in elkaar over laten lopen over  het midden van de pagina. Niet te precies omdat ik dat wel leuk bij mijn thema vond.  Daarna heb ik met de aqua painter een aantal druppels water laten vallen op de inkt. Geeft het effect van grote spetters regen…en ook dat hoort bij de herftst. Verder heb ik verschillende bladvormen gestempelt en gestanst.  Ook weer in de kleuren die ik al genoemd heb.

FotohoekjeStampin'Up! Colorful Seasons

Het fotohoekje heb ik gemaakt met de Layering Ovals Dies ook weer in bovengenoemd kleurschema. De twee grootse ovalen heb ik eerst op elkaar geplakt met tombow. Ook de bovenste ovaal en de foto zijn met tombow op elkaar geplakt. Beide setjes heb ik daarna verhoog met dimensional en opgeplakt. De bladeren eromheen zijn op verschillende hoogtes geplakt en zo maak je een leuk hoekje voor de foto.

Large Letter FramelitsStampin'Up! Colorful Seasons

Dit is een van mijn favoriete Dies sets en zullen jullie met de fotoboek- en scrappagina’s die ik ga laten zien zeker veel vaker tegenkomen. Ik vind ze prachtig voor dit soort werk! Dit keer heb ik er herfst mee uitgestanst in het bekende kleurschema en de letters opgeplakt op een strookje Pumpkin Pie cardstock zodat ze iets verhoogd op de fotopagina komen. Als laatste heb ik nog wat bladvormen een de rechterzijde van de pagina gestempeld en was deze klaar om in de beschermhoes te gaan.

Gebruikte producten Bestellen

Hieronder vindt je de producten die ik voor de kaartjes gebruikt heb. Het basisgereedschap (basictools) dat ik  gebruik vind je op de Bestellen-pagina van deze site. Als je doorscrolt tot onder het bestelformulier staan daar de foto’s, bestelnummers en prijzen van alle gereedschappen! Wil je een van de gebruikte producten bestellen of wil je andere Stampin’Up! producten (mee) bestellen?  Ik verzorg graag je bestelling. Je vind alle informatie en een bestelformulier hier ! Bij een bestelling boven de € 50,00 betaal je geen verzendkosten!  Na plaatsing van je bestelling krijg je van mij een berichtje hoe je kunt betalen. Zodra je betaling binnen is plaats ik je bestelling en wordt deze binnen 3 tot 5 werkdagen bij jou thuis bezorgd.

Als je op een van de foto’s in de productlijst klikt kom je rechtstreeks op mijn online  Stampin’Up bestelsite. Daar kun je een account aanmaken en direct bij mij bestellen als je dat wilt. Je hebt hier wel een creditcard voor nodig. Heb je geen creditcard? Tegenwoordig is het mogelijk om een prepaid creditcard aan te schaffen waar je zelf een bedrag op zet.

 

2 gedachten over “Stampin’Up! Colorful Seasons Herfstlayout”

Reacties zijn gesloten.

Translate »