Stampin’Up! Cadeautjeswoensdag met Many Blessings

CadeautjeswoesdagStampin'Up! Many Blessings

En dan zijn we al weer toe aan de cadeautjeswoensdag! Vandaag een flessenhanger waar ik op het doosje een leuke versiering met onder andere de Many Blessings stempelset. De flessenhanger heb ik gemaakt tijdens de team Sol van afgelopen maandag. De team SOL (stampin on line) is een maandelijkse facebook meeting met leden van het Lovely Stampin team waarbij een van de teamleden een projectje heeft voorbereid en deze doormiddel van aanwijzing door iedereen die mee doet laat maken. Iedere keer weer een verassing en altijd gezellig. Deze keer had Anne-Marie Breurkes de leiding en hebben we deze leuke flessenhanger gemaakt.

Stampin'Up! Many Blessings

Flessenhanger

Als we met de feestdagen ergens uitgenodigd zijn nemen we meestal wel iets mee. Deze flessenhanger voegt net wat extra toe aan een fles wijn die je cadeau geeft. In het doosje zou je de kruiden en het recept voor gluhwein kunnen doen. En voor een alcoholvrije versie zou je de flessenhanger aan een fles sap kunnen hangen met wat noten of chocolade in het doosje! Zou jij ook wel zo’n leuk cadeaudoosje willen maken? In de november workshops komen de cadeaudoosjes zeker ook aan de beurt.  Ga naar de workshop pagina en kijk wat er mogelijk is in november en meld je aan voor een van de 5 workshops….of geef je op voor alle 5 en krijg er 1 gratis! Je zou ook een  stempelparty bij jou thuis kunnen organiseren, wil je dat neem dan contact op en we overleggen wanneer en wat we gaan maken. Als jij gastvrouw bent van een stempelparty kan je daar nog een leuk extra’tje aan overhouden!

Snowflake Showcase

Stampin'Up! Many Blessings

Als je de versiering op het doosje beter bekijkt zie je dat ik daar een mooie grote sneeuwvlok in verwerkt heb. Deze sneeuwvlok heb ik gemaakt met een stans uit de geweldig mooie Snowfall Thinlits. Deze zijn alleen in november te koop! Dus als je de komende weken iets ziet waarvan je denkt: die wil ik!  Noteren en vanaf 1 november mag je bestellen! Ik zal de komende weken een en ander laten zien van de hele Snowflake Showcase en iedere keer weer benoemen dat deze beperkt verkrijgbaar zijn.

Bestellen

Als je een bestelling wilt plaatsten verzorg ik deze heel graag voor je! Hieronder vindt je de producten die ik voor deze flessenhanger met doosje heb gebruikt . Ook andere producten kan ik voor je meebestellen. Vul het bestelnummer, een produktomschrijving en eventueel de prijs in op het bestelformulier of stuur me een mailtje met deze gegevens. Als ik jouw bestelling heb ontvangen stuur ik je  een mail met een betaallink. Na betaling komt jouw bestelling rechtstreeks  naar je toe. Deze wordt dan bij je thuis bezorgd door UPS. Bij een bestelling boven de  € 50,00 hoef je geen verzendkosten te betalen. Bij een kleinere bestelling die rechtstreeks naar je toe komt zijn de verzendkosten € 5,95.

Woon je bij mij in de buurt en kan je zelf je bestelling op komen halen? Iedere 1e en 3e week van de maand plaats ik op vrijdagmiddag rond 15.00 uur een verzamelbestelling waarbij ik de verzendkosten voor mijn rekening neem. Wil je hiervan gebruik maken dan mag je je bestelling plaatsen via mail,  via het bestelformulier of je belt me even! Zodra ik de pakketjes klaar heb laat ik weten dat je het kunt komen halen!

Als je op een van de foto’s in de productlijst klikt kom je rechtstreeks op mijn online  Stampin’Up bestelsite. Daar kun je een account aanmaken en direct bij mij bestellen als je dat wilt. Je hebt hier wel een creditcard voor nodig. Heb je geen creditcard? Tegenwoordig is het mogelijk om een prepaid creditcard aan te schaffen waar je zelf een bedrag op zet.

 

Groetjes en tot de volgende keer! Elly

Translate »