Stampin’Up! Cadeauseizoen, Sint Bloghop NL Demo’s

En alweer een bloghop vandaag! Deze keer met de NL-Demo’s en het thema is Sinterklaas. Tsjaa en dat is een superleuk kinderfeest waarbij ik altijd denk aan schoen zetten, zingen bij de die gezette schoentjes en dan de volgende morgen die spanning…zit er wat in? Ik heb dan ook schoencadeautjes gemaakt voor deze hop ….en die gaan gevuld in het schoentje van onze kleinzoon te zijn tijd…sttttt niet doorvertellen hoor

Sahara Sand en Cherry Cobbler

Dat zijn de basiskleuren die ik gebruikt heb voor de cadeau-doosje . Sahara Sand inkt en Cherry Cobbler inkt zijn gebruikt om de alle stempelafdrukken te maken. Ik vind deze twee kleuren zo goed bij Sinterklaas passen dat ik het niet nodig vond om daar nog meer aan toe te voegen . Ik heb eerst het kaartkarton gestempeld met verschillende stempels uit de Nederlandse Stempelset Cadeauseizoen. Veel Nederlandser als deze gaat het niet worden met die leuke Sint teksten in de stempelset.

Nadat de inkt droog wat heb ik met de Perfect Parcel stansen de doosjes uitgestanst en in elkaar geplakt

Label en Teksttag

Om de doosjes nog iets extra’s te geven heb ik op het Sahara Sand doosje een Label gemaakt met een laagje Plaid Tidings DSP en een gestempelde boodschap. Dit label is vastgezet met wat twine en afgemaakt met een geponsde strik. Voor het andere doosje zijn verschillende laagjes gebruikt om een teksttag te maken. De laagjes komen allemaal uit Perfect Parcel stansenset. Daarbij de stempel “wie zoet is krijgt lekkers “die ik heb uitgestanst met een scalloped stans uit de Layering Cirkels. En zo maak je heel eenvoudig net iets extra’s van een schoencadeautje!

Hop je gezellig even mee?

Ik weet zeker dat mijn collega demonstratrices het superleuk vinden als je ook even bij hen gaat kijken! Niet iedereen is met het thema sinterklaas aan de slag gegaan dus ik ben benieuwd wat er gemaakt is! Na mij kun doorhoppen naar Yolanda Greve-Nijssen en waarschijnlijk ben je via het blog van Yvon van Heugten-Doensen bij mij gekomen. Veel plezier met hoppen!

Hiertonder de complete lijst met deelnemers klik op een van de namen om naar dat blog te gaan.

Gebruikte materialen en bestellen

Product List

Wil je een bestelling plaatsen? Dat kan via de webwinkel (creditcardbetaling) vergeet hierbij niet om de hostcode te gebruiken voor een leuk extraatje dat je van mij ontvangt bij deze manier van bestellen! De Hostcode vind je aan de rechterkant in de zijbalk naast dit blog of als je dit bericht op je telefoon leest onder dit blogbericht. Hiernaast kun je ook uiteraard ook bestellen door mij een e-mail te sturen of door het bestelformulier in te vullen!

Superleuk dat je langs kwam op mijn blog! Nog veel plezier met hoppen en een hele fijne dag! Groetjes, Elly

6 gedachten over “Stampin’Up! Cadeauseizoen, Sint Bloghop NL Demo’s”

  1. Ik had die twee teksten nog niet aan elkaar gekoppeld, dank voor je inspiratie!

Reacties zijn gesloten.

Translate »