Stampin’Up! Butterfly Bouquet; bloghop Positive Inkers maart

*Dear international readers, please use the translate button on the left side on the bottom to translate this message to your preferred language*

En het maart! De eerste van de maand wel te verstaan en dat betkend hoppen met de Positive Inkers. Dit is een groep internationale demonstrators uit verschillende landen en wereld-delen die graag hun creataviteit met jullie delen!

Deze maand mochten we kiezen wat we wilden laten zien en ik heb gekozen voor de Butterfly Bouquet. Een nieuwe vlinderset die vanaf morgen voor iedereen te bestellen is! En wat voor vlinders!!!

Vlinders!

Vlinders we krijgen er nooit genoeg van! Je kunt ze werkelijk overal mee combineren en de oplettende kijkers van mijn video’s hebben er alle een voorbij zie komen en wel op deze kaart!

Hier heb ik de uitgestanste vlinder gecombineerd met de prachtige hortensia’s uit ons assortiment!

Speciaal voor Vandaag

En voor vandaag heb ik deze vlinders uitgestanst uit het designpapier, dit doe je in een draai! En dan heb je dus in een keer6 vlinders voor je liggen. Dan kies je toch niet voor 1 kaart….nee dat worden er echt wel meer…en nog veel meer moois in mijn hoofd!

De eerste kaart is gemaakt met daarop 1 vlinder. Maar dat is dan ook de grootste van het stel! Op de Basiskaart een mat van het mooie “Butterfly Bijou”Designpapier en daaroverheen nog een mat van vellum. Rechtsonder een cluster gemaakt met een cirkel, bloemen, blaadjes en een tekst en natuurlijk de vlinder. Heerlijk toch deze kleuren!

Twee Vlinders op twee

En dan kaartje twee, twee vlinders, twee stukjes designpapier, alles in twee. Een iets uitgebreider kaartje dan de eerste en superleuk om te maken.

Ik heb een kaartbasis gebruikt die ik net iets anders heb gevouwen waardoor er plaats is voor een tweede kaartlaag. Op beide lagen natuulijk designpapier en tot slot nog een tekst en de twee vlinders!

Drie vlinders en Magenta ….

Als laatste dan nog eentje om het af te leren! Drie vlinders en daarbij zoveel mogelijk de kleuren terug laten komen die je in de vlinders ziet…niet helemaal gelukt maar wel heerlijk weer eens het Magenta Madness laten knallen. Want heel stiekem ben ik toch wel een beetje weg van deze knalroze!

Je gaat deze week echt nog meer zien met dit mooie papier en deze schitterende bundel. Vanaf 1 maart iedere week een bundel of stempelset als Focus van de week en deze week is dat dus de schitterende Butterfly Bouqet – eh Vlindertuin….

Hop nog even verder

Ik vind het erg leuk dat je een bezoekje bracht aan mijn blog. Ook de andere deelnemers vinden het heel heel fijn als je even gaat kijken wat zij gemaakt hebben! Hieronder vind je lijst met deelnemers aan deze bloghop. Klik je op een van de namen om naar het volgende te gaan. Veel plezier en tot een volgende keer!

Sandy McCullough – Canada

Maheswari Raja-Guru – Australië

Elly Rijnvis – Nederland (hier ben je nu)

Kate Bold – UK

Karen Bird-Day – USA

Anne Marie Hile – USA

Jo Blackman – UK

Ik zeg veel plezier met hoppen! Tot morgen en nog een fijne dag vandaag! Groetjes Elly

2 gedachten over “Stampin’Up! Butterfly Bouquet; bloghop Positive Inkers maart”

Reacties zijn gesloten.

Translate »