Stampin’Up! Botanical Bliss met Paddestoelen

Botanical Bliss

Vrijdag is weer scrapdag! En vandaag heb ik met de Botanical Bliss en een mooie foto van paddestoelen er weer iets leuks van gemaakt vind ik zelf. Deze week liet een collega van mij een hele mooie foto zien van een paar paddestoelen die zij in het bos had gemaakt. Ze was de hond aan het uitlaten en kwam deze mooie paddestoelen tegen. Ik heb gevraagd of ze de foto door wilde sturen want ik zag er direct dat ik er een  leuke scraplayout mee kon maken!

Scraplayout met de Botanical Bliss

Stampin'Up! Botanical Bliss

Voor deze scraplayout heb ik als basis een 12″x12″inch whisper white cardstock gebruikt. Daarop heb ik gestempelt in Blackberry Bliss en Rich Razzelberry met de Artisan Textures stempelset. Daaroverheen is een strook Natures Poem DSP geplakt. Op het midden van de strook heb ik de een layer van Rich Razzelberry cardstock  met de foto verhoogd opgeplakt. Om en op de foto zijn verschillende gestanste takken en bloemen geplakt, de groene takjes en de rozen zijn gestanst met de Botanical Tags thinlit dies en de rich razzelberry takjes zijn gestanst met Petals&More thinlit dies. Tot slot heb ik nog het vogeltje uit de Botanical Bliss stempelset gestempelt en uitgeknipt. Om het af te maken heb ik de randen van de pagina aangezet met een sponge dauber in Blackberry Bliss.

Bestellen

Bestellen

Als je een bestelling wilt plaatsten verzorg ik deze heel graag voor je! Hieronder vindt je de producten die ik voor deze scraplyaout heb gebruikt . Ook andere producten kan ik voor je meebestellen. Vul het bestelnummer, een produktomschrijving en eventueel de prijs in op het bestelformulier of stuur me een mailtje met deze gegevens. Als ik jouw bestelling heb ontvangen stuur ik je  een mail met een betaallink. Na betaling komt jouw bestelling rechtstreeks  naar je toe. Deze wordt dan bij je thuis bezorgd door UPS. Bij een bestelling boven de  € 50,00 hoef je geen verzendkosten te betalen. Bij een kleinere bestelling die rechtstreeks naar je toe komt zijn de verzendkosten € 5,95.

Woon je bij mij in de buurt en kan je zelf je bestelling op komen halen? Iedere 1e en 3e week van de maand plaats ik op vrijdagmiddag rond 15.00 uur een verzamelbestelling waarbij ik de verzendkosten voor mijn rekening neem. Wil je hiervan gebruik maken dan mag je je bestelling plaatsen via mail,  via het bestelformulier of je belt me even! Zodra ik de pakketjes klaar heb laat ik weten dat je het kunt komen halen!

Als je op een van de foto’s in de productlijst klikt kom je rechtstreeks op mijn online  Stampin’Up bestelsite. Daar kun je een account aanmaken en direct bij mij bestellen als je dat wilt. Je hebt hier wel een creditcard voor nodig. Heb je geen creditcard? Tegenwoordig is het mogelijk om een prepaid creditcard aan te schaffen waar je zelf een bedrag op zet.

Fijn Weekend! Groetjes, Elly

Translate »