Stampin’Up! BonusDays en Blended Seasons

Bonus Days!

Vandaag zijn de bonus-dagen weer begonnen! De hele maand augustus ontvang je bij iedere € 60,00 aan bestelde producten een bonus-coupon van € 6,00 die je in september weer mag inwisselen op je bestellingen! Toch weer mooi meegenomen! En dat in de maand waarin je de mooie Blended seasons set beperkt (zolang de voorraad strekt!) verkrijgbaar is….. ik zou het wel weten ;-)! 

 

Blended Seasons.

0718_DEMO_FLYER_COLORYOURSEASON_EUEN

In het vorige bericht heb ik hier al iets van laten zien en vanaf vandaag is deze set ook voor jullie allemaal bestelbaar. En deze is echt superleuk! De ingekleurde afbeeldingen heb ik inmiddels verwerkt tot kaartjes en daarnaast is de eerste kerstkaart van dit jaar ook gemaakt! Niet in de traditionele kerstkleuren maar in pasteltinten…weer eens iets anders! Dit zijn de kaartjes:

Bestellen

Hieronder vind je alle producten die ik voor de kaarten heb gebruikt. Wil je een bestelling plaatsen dan verzorg ik deze graag voor je! Bestellingen boven de € 50,00 worden gratis bij jou thuis bezorgd! Bestel je voor € 60,00 of een veelvoud daarvan ontvang je een kortingscoupon van € 6,00. Bij € 120,00  wordt dit 2 x een coupon enz. enz.  Deze coupons kun je in september  inwisselen op een bestelling! Bestellingen kun je plaatsen door een mailtje te sturen naar ellyrijnvissu@gmail.com of door het contactformulier in te vullen!

 

Translate »