Stampin’Up! Bloemen voor ieder Seizoen!

Vandaag ga ik beginnen met een serie blogs zonder kaarten die ik zelf gemaakt heb maar met voorbeelden uit de jaarcatalogus! Wisten jullie dat er tal van prachtige kaarten en andere projecten in de jaarcatalogus te vinden zijn? Niet? Blader er maar eens goed doorheen! En heb je geen papieren catalogus? Vraag er een aan :

Flowers for Every Season is de eerste collectie die je tegenkom in jaarcatalogus. Een prachtige en heel uitgebreide collectie die bestaat uit twee bundels, Designpapier, memories&more kaartpakket, een kaart met enveloppe pakket en dan ook nog lint, shaker-potjes en leuke gems, dit zijn een soort van platte kraaltjes.

De afbeelding hierboven laat zien wat het ontwerpteam van Stampin’Up! gemaakt heeft en ik zie daarin alle seizoenen ook terug komen! Echt heel leuke projecten en ook jij kunt die maken, bij mij thuis in de workshopruimte heb je de mogelijkheid om met deze mooi collectie aan de slag te gaan! Omdat de ruimte beperkt is en we nog steeds met de 1,5 meter maatregelen rekening moeten houden werk ik op afspraak. Wil je een keer deze producten komen proberen? Neem dan gerust contact op!

Wil je een bestelling plaatsen? Dat kan via de webwinkel (creditcardbetaling) vergeet hierbij niet om de hostcode te gebruiken voor een leuk extraatje dat je van mijn ontvangt bij deze manier van bestellen! De Hostcode vind je aan de rechterkant in de zijbalk naast dit blog of als je dit bericht op je telefoon leest onder dit blogbericht. Daarnaast kun je ook uiteraard ook bestellen door mij een e-mail te sturen of door het bestelformulier in te vullen!

Groetjes en maak er maar weer een mooie dag van vandaag! Elly

leuk als je dit deelt!
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Translate »