Stampin’Up! Bloemen voor ieder Seizoen!

Vandaag ga ik beginnen met een serie blogs zonder kaarten die ik zelf gemaakt heb maar met voorbeelden uit de jaarcatalogus! Wisten jullie dat er tal van prachtige kaarten en andere projecten in de jaarcatalogus te vinden zijn? Niet? Blader er maar eens goed doorheen! En heb je geen papieren catalogus? Vraag er een aan :

[button url=”https://forms.gle/ecmSocf72LMCkZfB6″ target=”blank” style=”soft” background=”#00AB9E” color=”#6A7277″ size=”8″ wide=”no” center=”yes” radius=”auto” icon_color=”#FFFFFF” text_shadow=”0px 0px 0px #000000″]klik hier[/button]

Flowers for Every Season is de eerste collectie die je tegenkom in jaarcatalogus. Een prachtige en heel uitgebreide collectie die bestaat uit twee bundels, Designpapier, memories&more kaartpakket, een kaart met enveloppe pakket en dan ook nog lint, shaker-potjes en leuke gems, dit zijn een soort van platte kraaltjes.

De afbeelding hierboven laat zien wat het ontwerpteam van Stampin’Up! gemaakt heeft en ik zie daarin alle seizoenen ook terug komen! Echt heel leuke projecten en ook jij kunt die maken, bij mij thuis in de workshopruimte heb je de mogelijkheid om met deze mooi collectie aan de slag te gaan! Omdat de ruimte beperkt is en we nog steeds met de 1,5 meter maatregelen rekening moeten houden werk ik op afspraak. Wil je een keer deze producten komen proberen? Neem dan gerust contact op!

[button url=”https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdV1XjbSQzcqWW7gR4doWIxZ2EIWlO_YacFpXWhVTthHQftyA/viewform?usp=sf_link” target=”blank” style=”soft” background=”#00AB9E” color=”#6A7277″ size=”8″ wide=”no” center=”yes” radius=”auto” icon_color=”#FFFFFF” text_shadow=”0px 0px 0px #000000″]Bestelformulier [/button]

Groetjes en maak er maar weer een mooie dag van vandaag! Elly

Translate »