Stampin’Up! Bloemen met In Colors 22-24

Voor de facebookhop die vandaag loopt was het thema “Zeg het met Bloemen”. Nu is dat voor mij nooit een probleem want ik ben dol op bloemen! Maar ik wilde ook graag aan de slag met de nieuwe spullen uit mijn Pre Order die al een week naar met liggen te lonken! En dan is de combinatie snel gemaakt!

Stampin'Up! In Colors 22-24

Voor deze kaarten heb ik vier van de vijf nieuwe In Colors gebruikt: Sweet Sorbet, Parakeet Party, Tahitian Tide en Orchid Oasis. De Starry Sky moet nog even op haar beurt wachten. De stempelset die ik gebruikt heb is een van de Host Sets uit de nieuwe jaarcatalogus “Garden Grandeur” . Vanaf 3 mei is alles voor iedereen te bestellen en plaats jij een bestelling of geef je een Party ( die ik natuurlijk graag voor je verzorg!) waarbij het bestelbedrg hoger is dan € 200 mag je deze set gratis als extra aan de bestelling toevoegen. Als je daar een keer meer over wilt horen dan mag je rustig contact opnemen met mij. Krijg jij Nog geen Jaarcatalogus of heb je nog geen Demonstrator?

Vraag hier je jaarcatalogus aan:

Zeg het met Bloemen

Ja en dan zijn dit de bloemen in het kleurrijke geheel. Ik vindt de nieuwe In -Colors 22-24 dan ook echt geweldig. Heerlijke, felle en vrolijke kleuren die je instant een zomergevoel geven! Dit jaar is het mogelijk om je mee te doen aan mijn In Color Club: je leest er op deze pagina meer over.

Translate »