Stampin’Up! Blended Seasons!

Blended Seasons

De bundel Blended Seasons is er weer zo een! Een bundel die beperkt verkrijgbaar is. Van 1 t/m  31 augustus is deze bundel te bestellen  zo lang de voorraad strekt. En het is een mooie bundel zeker als je van inkleuren houd! Gevarieerd en echt alle seizoenen zitten er in, het ene iets duidelijker als het andere seizoen maar laat je creativiteit het werk doen en er rollen mooi kaarten en andere projecten uit je hoofd. De bijpassende watercolorpencils zijn nieuwe kleuren en worden wellicht later toegevoegd aan het al bestaande assortiment watercolorpencils. Ik vind ze fantastisch! Ben er mee aan de slag geweest en laat hier straks alvast een kleine indruk zien wat je er mee kunt! Dit weekend heb ik een aantal spulletjes meegenomen naar de camping en ben ik er ’s avonds heerlijk mee aan de slag geweest. Het kleuren geeft zo’n rust en ook ik sta nog iedere keer verbaasd over het resultaat! Mooie lichte aquareltinten en alles is te mengen met de blenderpens. Zo leuk om te doen! Ik kan het iedereen aanraden! Nog even geduld deze bundel mag je  vanaf 1 augustus bestellen!


En dan nog even deze

Stampin'Up! Inktpads

Wil jij ook eens proberen of het iets voor je is,  Stampin’Up Demonstratrice? Dan is het nu een heel mooi moment om het te proberen. Naast je startpakket ontvang je nu een hele kleurfamilie classic inktpads gratis als extra! Je hebt nog maar 3 dagen om van dit mooie aanbod gebruik te maken dus…..neem contact op of schrijf je in via deze link! Join the fun!

 

Hieronder in het kort de voordelen op een rijtje;

  • meteen 20  % korting op het complete assortiment
  •  vooraf bestellen, wees de eerste met de nieuwe catalogi en bestel je producten voor deze vóór iedereen beschikbaar zijn
  •  je krijgt regelmatig het blad Stampin’ Succes met nieuws en inspiratie
  • geef workshops of …doe dat niet, je mag zelf weten hoeveel tijd en energie je erin stopt
  • verdien met je hobby of koop gewoon voordeliger in
  •  plan je eigen werktijden; overdag, tijdens schooltijden, in het weekend of alleen s’ avonds..
  • jij bepaalt wanneer je werkt of dat je het blijft doen voor de hebby met extra korting
  •  bestel je starterskit met een waarde van €175 en betaal  €129. Jij bepaald zelf wat er in je startpakket zit
  • ontvang in juli als gratis extra een complete kleurfamilie classic inktpads naar keuze!

vergeet de mooie DSP actie niet!

Ook voor deze actie is haast geboden bij je bestelling! Nog 3 dagen en dan is het over…..wil je graag mooi Designpapier met een pak gratis bestel dan nu!  Wil je een bestelling plaatsen dan verzorg ik deze graag voor je. Bij een bestelling boven de € 50,00 worden er door mij geen verzendkosten in rekening gebracht. Geef je bestelling door via de mail: ellyrijnvissu@gmail.com  of het bestel/contactformulier , deze vind je onderaan mijn contact pagina. Nadat ik de bestelnummers heb gecontroleerd  ontvang je van mij een betaallink. Na ontvangst van de betaling plaats ik je bestelling en wordt deze binnen 3 tot 5 werkdagen bij jou thuis afgeleverd door UPS!

Groetjes en tot de volgende keer!

2 gedachten over “Stampin’Up! Blended Seasons!”

  1. Hoi Elly ik heb eigenlijk nog nooit echt ingekleurd kun je me dat leren en hoe duur is deze set groet

Reacties zijn gesloten.

Translate »