Stampin’Up! Berry Blessings; Facebookhop Lovely Stampers januari

De eerste Facebookhop van het Lovely Stampers team in 2021. En natuurlijk is het thema dan Minicatalogus januari – juni 2021 en Sale a Bration! Beide zijn afgelopen week op 5 januari van start gegaan en ik heb er de afgelopen week ook al het nodig mee laten zien. Maar vandaag hoppen we met het Lovely Stamping team en voor deze hop heb ik de Berry Blessings gebruikt

Berry Blessings

Het kaartje dat ik gemaakt heb is deze keer gecased van Janas Paperdreams. Deze had ik afgelopen week voorbij zien komen en ik vond hem zo geweldig leuk dat ik hem wel na moest maken!

De basis is van Thick Whisperwhite kaartkarton. Daarop een Frame van Whisper White kaartkarton dat ik gemaakt met de rectangle stansen. En dan komt het tafereeltje met de bramen en het jampotje. De afbeeldingen zijn gestempeld en uitgeknipt alleen voor het jampotje heb ik de pons gebruikt. Een hele leuke kaart om te maken! Ik laat in een filmpje zien hoe ik dit gedaant heb.

Gebruikte Producten en Bestellen

De producten die ik heb gebruikt vindt je HIER

Fijn weekend en tot de volgende keer! Groetjes, Elly

2 gedachten over “Stampin’Up! Berry Blessings; Facebookhop Lovely Stampers januari”

Reacties zijn gesloten.

Translate »