Stampin’Up! Berry Blessings; Facebookhop Lovely Stampers januari

De eerste Facebookhop van het Lovely Stampers team in 2021. En natuurlijk is het thema dan Minicatalogus januari – juni 2021 en Sale a Bration! Beide zijn afgelopen week op 5 januari van start gegaan en ik heb er de afgelopen week ook al het nodig mee laten zien. Maar vandaag hoppen we met het Lovely Stamping team en voor deze hop heb ik de Berry Blessings gebruikt

Berry Blessings

Het kaartje dat ik gemaakt heb is deze keer gecased van Janas Paperdreams. Deze had ik afgelopen week voorbij zien komen en ik vond hem zo geweldig leuk dat ik hem wel na moest maken!

De basis is van Thick Whisperwhite kaartkarton. Daarop een Frame van Whisper White kaartkarton dat ik gemaakt met de rectangle stansen. En dan komt het tafereeltje met de bramen en het jampotje. De afbeeldingen zijn gestempeld en uitgeknipt alleen voor het jampotje heb ik de pons gebruikt. Een hele leuke kaart om te maken! Ik laat in een filmpje zien hoe ik dit gedaant heb.

Gebruikte Producten en Bestellen

De producten die ik heb gebruikt vindt je HIER

Natuurlijk zijn alle Stampin’Up!producten via mij te bestellen Ga je via mijn webshop bestellen dan kan deze bestelling voldaan worden met Paypal of een (pre-paid)- creditcard. Vergeet hierbij niet de hostcode te gebruiken zodat ik je een leuk bedankje kan sturen voor deze manier van bestellen. De Hostcode vindt je in de zijbalk naast dit bericht. Het grootste voordeel van deze manier van bestellen is dat jij je bestelling helemaal in eigen hand hebt en direct bij jou thuisbezorgd krijgt door UPS.

Maar je hoeft niet via de webhop te bestellen! Je kunt je bestelling ook plaatsen via e-mail of door dit bestelformulier in te vullen. Hierbij heb je de keuze om een bestelling direct bij jou thuis te laten bezorgen of deze bij mij op te komen halen. Deze bestellingen kunnen betaald worden nadat je naar keuze van mij een Tikkie of een betaalverzoek hebt ontvangen.

Fijn weekend en tot de volgende keer! Groetjes, Elly

leuk als je dit deelt!
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin

2 gedachten over “Stampin’Up! Berry Blessings; Facebookhop Lovely Stampers januari”

Reacties zijn gesloten.

Translate »