Stampin’Up! Beatiful Autumn-Gather Together en Love of Leaves

Ik wil graag de voorbeelden laten zien die ik gemaakt heb voor het Workshop Thuispakket van oktober en die ook gemaakt gaan worden tijdens de Workshop: Herfst met een tikje Halloween, het thema van de maandworkshop Oktober. Deze workshop is morgenmiddag en donderdagavond bij mij thuis. En er is nog plaats! Als je besluit dat je toch nog wilt komen neem dan even contact op!

Doosjes in soorten en maten

Het eerste deel van de workshops zijn drie verschillende doosje. En ook van klein naar groot. Superleuk om te maken. Bestel je het Thuispakket dan krijg je een link naar de YouTube-tutorialfilmpjes zodat je altijd even kunt kijken hoe het ook alweer moest.

Tikje Halloween met Labels en Teksttags

De Mini-Pizzabox is toch nog steeds een fijne kleine verpakking waar je heel veel verschillende projectjes kunt bedenken. Deze gebruikt voor een box in de box met een stel labels en teksten zodat je altijd iets bij de hand hebt op even snel aan een cadeautje te knopen

Cadeaubox vol kaarten

En dan deze nog: leuk om weg te geven! Of misschien toch maar zelf houden? Deze mooi aangekleden Acetate cadeaubox met drie herfstige kaarten . Leuk om te maken, leuk om weg te geven of om zelf te houden en de kaarten te versturen.

Workshop Thuispakket

Stampin'Up! Gilded Autumn

Het workshop thuispakket kan besteld worden t/m 31 oktober. Je vindt alle info over het bestellen van het workshop thuispakket oktober op deze PAGINA en op het BESTELFORMULIER.

Drie projecten met drie bundels

Wat hebben Beautiful Autumn, Gather Toghether en Love of Leaves gemeen? Nou allereerst zijn het drie herfstbundel. Daarnaast zijn dit de drie bundels die deze hele maand extra aandacht krijgen en tot slot zijn het de drie bundel waar ik een herfst-tutorialbundel mee gemaakt heb met twee Stampin’Up! collega demonstratrice, Annette Koolmees en Kristien Saeys. De tutorialbundel krijg je gratis als je een van de drie bundels besteld. Gewoon als leuk extraatje. Je krijgt deze tutorial ook gratis bij een Stampin’Up!bestelling vanaf € 45,00 .

Een bestelling plaatsen? Natuurlijk verzorg ik deze graag voor je! Je kunt bestellen door mij een email te sturen naar ellyrijnvissu@gmail.com of door het bestelformulier in te vullen!

Daarnaast is er de mogelijkheid om 24/7 via de webwinkel te bestellen. Vergeet hierbij niet om de hostcode te gebruiken voor een leuk extraatje dat je van mij ontvangt bij deze manier van bestellen! Bij een bestelling via de webshop is er helaas nog steeds geen andere mogelijkheid voor de betaling dan met een (prepaid)-Creditcard.

De hostcode vindt je ook in de rechterzijbalk naast dit bericht (of op telefoon: onder dit bericht)

Voor vandaag was dit het wel weer. Morgenavond ben ik er weer met een nieuw bericht: dan wordt er weer gehopt! Morgen is het weer tijd voor Stempelschatten! Groetjes nog een hele fijne dag en tot snel! Elly

Translate »