Stampin’Up! Assortiment Creatieve Sets

Creatief zijn is wel zó makkelijk! Met het assortiment creatieve sets van Stampin’ Up! Ook wel bekend als de Kits-Collectie. Alle kits zijn hele complete sets en bevatten leuke ontwerpen, stapsgewijze instructies, voorgesneden elementen en alle andere benodigdheden om lekker creatief aan de slag te gaan. Kies de set die jou het meest aanspreekt! Er zijn diverse opties in uiteenlopende stijlen voor allerlei gelegenheden. Vandaag laat ik de vijf Creatieve Sets zien die mee gaan op vakantie. En morgen een overzicht van de overige vijf Creatieve Sets

Ik heb er deze maand een aantal uitgepikt die mee zouden gaan op op vakantie: inmiddels heb ik er nog maar twee over en is er een nieuwe lading onderweg waarvan ik hoopte dat ik ze op tijd in huis zou hebben…..ik vrees dat dat niet gaat lukken! Maar gelukkig blijven we in Nederland en kan ik deze bestelling ook op een pick-up punt laten bezorgen. Hieronder zet ik ze allemaal even op een rijtje.

Sentimental Rose

Stampin'Up! Sentimental Rose

Dit was liefde op het eerste gezicht! Tsja bloemen en ik….. Prachtige kit waar alles in zit en die je bij mij terug gaat zien zodra ik heb weer binnen heb. Want ik was niet de enige die deze mooi vond. Wat ik ermee ga doen komt zeker wel op foto’s voorbij. Omdat de juni maand onze vakantie maand is ga ik niets beloven; go with the flow en in de relax! Ook dat hoort bij vakantie!

Probeer nu: deze complete kaartenmaakset. Bevat alle benodigdheden goed voor 9 kaarten ,.Met tekststempels om iemand te bedanken, te feliciteren of gewoon het beste te wensen. Zolang de voorraad strekt! Bestel vandaag nog!

Voor de Mannen!

Stampin'Up! For the Guys

Bij deze kit moest ik gelijk denken aan vaderdag! Want die vieren wij samen met twee ( misschien zelfs wel alle drie!) mijn broers op de camping deze keer. Wil je weten wat dat is geworden: na vaderdag ga je het zien! Op Instagram; op facebook en natuurlijk hier in een blogbericht.

Zet de mannen in je leven in het zonnetje! Zelfgemaakte kaarten met een outdoorthema. Teksten zijn zo aangepast dat ze voor alle mannen in je leven toepasbaar zijn zodat je voor elke gelegenheid een kaart kunt maken. En ook hier; zolang de voorraad strekt! Bestel vandaag nog!

Vakantie!

Stampin'Up! A little Smile

VAKANTIE! Dat was mijn eerste gedachte toe ik deze creatieve collectiekit zag. En dan mag deze Creatieve set zeker niet ontbreken in het rijtje dat mee gaat op vakantie enwaar ik ook zeker plannen mee heb anders dan alleen maar kaartjes….

Kaarten met zeethema, met minikaartenhouder. Prachtig zelfgemaakt cadeautjes. Inclusief stempelset, inkt én handige voorgedrukte en voorgesneden onderdelen. Zolang de voorraad strekt! Bestel vandaag nog!

Kleurrijk Geluk/Notes of Cheer

Stampin'Up! Notes of Cheer

En dit is een van de kaartenmaaksets zonder stempels en inkt; natuurlijk kun je die altijd nog toevoegen maar op zich is het een prachtige set waarmee je negen kaarten kunt maken. Oh en had ik al verteld dat ook embellishments ( dat zijn kleine extra versiersels) en foam-padjes (dimensionals) waarmee je onderdelen van je kaart verhoogd opplakt in de kit te vinden zijn? Hele complete sets waarmee je direct aan de slag kunt.

Set om zelf kaarten te maken. Creëer unieke papierkunst met deze kleurrijke vlinderkaarten. Deze kit is inclusief tekstsentiementen- ook Nederlandse! Zolang de voorraad strekt; Bestel vandaag nog!

Bloesemblaadjes

Stampin'Up! Petal Notes

De laatste van deze serie; dit is de serie sets die op mijn vakantielijstje stond en in een van de komende weken voorbij gaat komen. Met deze Creatieve Set met bedrukte basiskaarten en enveloppen is het zo makkelijk kaarten te maken. Plak de kleurrijke stickers en gedrukte boodschappen in laagjes op de kaart en je hebt een heel leuk kaartj! Maar natuurlijk kun je er meer mee….. Zolang de voorraad strekt. Bestel vandaag nog!

Ook voor mij is dit een vakantieprojectje en omdat ik de laatste kits nog niet eens in huis heb ( het duurt wat lang met leveren deze keer – de kits blijken hardlopers te zijn dus…..wil je er een of meer bestellen? wacht er niet te lang) heb ik ook nog niet de mogelijkheid gehad om alles al uit te werken en op te nemen. Maar hoe leuk is het om een vakantie projectje ook werkelijk vanaf een vakantie locatie te kunnen laten zien! En dat gaat zeker gebeuren!

Nog even wat extra informatie

Hou je van knutselen maar weet je nog niet of kaarten maken iets is voor jou dan zijn de laatste twee creatieve sets ideaal om het eens uit te proberen! Wil je meer dan alleen maken dan raad ik toch de sets aan waarbij de stempels en mini-inktpad inclusief zijn. Te leuk om daar je creatieve collectie mee te beginnen of uit te breiden!

De Creatieve sets met stempels en inktspot kosten € 23,00 voor de Niet Stempel Creatieve Sets betaal je € 14,50. Daar komen nog wel verzendkosten á € 5,95 per bestelling bij. Je kunt direct in mijn webshop bestellen ( betaling via PayPal of Creditcard). Wil je liever niet betalen met een van deze twee dan kun je natuurlijk je bestelling plaatsen mij door even een e-mail te sturen naar ellyrijnvissu@gmail.com. Je ontvangt van mijn een betaalverzoek of tikkie voor de betaling van je bestelling. Alle bestellingen tot eind juni worden direct bij jou thuis geleverd door UPS. In verband met mijn vakantie deze maand geen verzamelbestellingen die opgehaald kunnen worden bij mij thuis.

Ik wens jullie een hele fijne dag en tot ziens vanaf mijn eerste vakantie-bestemming: De Brabantse Wal.

Zonnige Groetjes; Elly

Translate »