Stampin’Up! Assortiment Creatieve Sets deel II

De tweede serie van de de leuke en voor elk wat wils Creatieve Sets of ook wel bekend als de Kits Collectie. En dit berichtje komt van ons eerste vakantie adres! Inmiddels staan we; zijn we als op bezoek geweest bij mijn vriendin die hier in het dorp woont en hebben we de eerste nacht er al weer op zitten!

Alle kits zijn hele complete sets en bevatten leuke ontwerpen, stapsgewijze instructies, voorgesneden elementen en alle andere benodigdheden om lekker creatief aan de slag te gaan. Kies de set die jou het meest aanspreekt! Er zijn diverse opties in uiteenlopende stijlen voor allerlei gelegenheden. Vandaag laat ik de vijf Creatieve Sets zien die ik (nog) niet heb besteld, waarschijnlijk ook niet ga bestellen maar zeg nooit nooit😉!

No Mather the Weather

Stampin'Up! No Mather The Weather

Vrolijke kit vol bloemen, gezellige laarzen , maar ook met een paraplu….en eigenlijk wil ik die liever niet gebruiken in mijn vakantie. Dus in eerste instantie is dit voor mij nog een nee maar laat dat je niet tegen houden als jij deze Creatieve set geweldig vindt! En vrolijk is die wel!

Een vrolijke kaartenmaakset voor druilerige dagen. Maak leuke kaarten met vriendschap en liefde als thema. Complete kaartenmaaksets bevatten alle benodigdheden .Ga vandaag nog lekker stempelen!

Let’s Party

Stampin'Up! Let's Party!

Deze creatieve set vind ik wel heel leuk maar onder het mom “je kunt niet alles hebben” heb ik hem toch niet besteld. Misschien komt deze er nog als die volgende maand nog beschikbaar is en ga ik deze gebruiken voor een leuk weggevertje bij een van mijn workshops.

Om zelf te maken: snoepverpakset voor traktaties. Dubbelzijdig bedrukte kussendoosjes met gestanste kangoeroes en alligators. Met tekstsentimenten en afbeeldingen kun je mixen en matchen naar eigen smaak. Zolang de voorraad strekt – Bestel vandaag nog!

You are my Anchor

Stampin'Up! You are My Anchor

Een van mijn favoriete kits uit deze serie….maar deze is al weg en moet ik voor mezelf nog opnieuw bestellen. Dit is een creatieve set die je nog terug gaat zien in de volgende maand! Al was het alleen maar om de titel : Jij bent mijn anker! En hebben we allemaal niet zo’n anker nodig? Zeker nu ik hier ben, mijn vriendin veel ga zien die net haar anker is verloren, heeft deze titel een enorme lading!

Maak je eigen mooie kaarten met deze geweldige kit uit het assortiment creatieve sets van Stampin’ Up! Er gaat niets boven een unieke, zelfgemaakte kaart! Zolang de voorraad strekt-bestel vandaag nog!

Kaartenmaakset Kerchief

Stampin'Up! Kerchief
Als je denkt….deze heb ik al eerder gezien! Dat klopt! Dit is vorig jaar een van de producten geweest die je tijdens de Sale-a-Bration kon bestellen bij een bestelling van € 60,00 of meer en hier heb ik al het een en ander laten zien. Nu in de herkansing als kaartenmaakkit

Set met eenvoudig te maken kaarten met een vintage-zakdoekenthema. Tekstsentimenten ‘Thinking of you’ en ‘Celebrate Today’. Zolang de voorraad strekt – Bestel vandaag nog!

Precious Parcel

Precious Parcel van Stampin'Up!

En dit is de tweede set die al eens eerder voorbij is gekomen tijdens de Sale-a-Bration! Ik heb er indertijd een mini-album mee gemaakt ( als ik het terug kan vinden komt er nog een link naar dat bericht) Deze gaat dus bij mij niet meer voorbij komen maar is wel via mij te bestellen.

Gestanste kaarten in de vorm van een antieke brievenbus. Versier een briefje met afbeeldingen van vintage brieven en rozen en doe het in de brievenbus. Set is verkrijgbaar zolang de voorraad strekt – Bestel vandaag nog!

Nog even wat extra informatie

De Creatieve sets met stempels en inktspot kosten € 23,00 voor de Niet Stempel Creatieve Sets betaal je € 14,50. Daar komen nog wel verzendkosten á € 5,95 per bestelling bij. Je kunt direct in mijn webshop bestellen ( betaling via PayPal of Creditcard). Wil je liever niet betalen met een van deze twee dan kun je natuurlijk je bestelling plaatsen mij door even een e-mail te sturen naar ellyrijnvissu@gmail.com. Je ontvangt van mijn een betaalverzoek of tikkie voor de betaling van je bestelling. Alle bestellingen tot eind juni worden direct bij jou thuis geleverd door UPS. In verband met mijn vakantie deze maand geen verzamelbestellingen die opgehaald kunnen worden bij mij thuis.

Ik wens jullie een hele fijne dag vanaf mijn eerste vakantie-bestemming: De Brabantse Wal – Hoogerheide

Zonnige Groetjes; Elly

Translate »