Stampin’Up! Art Gallery, januari bloghop Positive Inkers

*Dear international readers, please use the translate button on the left side on the bottom to translate this message to your preferred language*

En dan is het 1 januari 2021! Als eerste wil ik iedereen een heel goed, gezond maar zeker ook creatief 2021 toewensen! We beginnen het jaar goed! Een bloghop met het Positive Inkers team. Dit is een groep internationale demonstrators uit verschillende landen en werelddelen die graag hun creataviteit met jullie delen! Deze maand is het thema natuurlijk de Minicatalogus januari-juni 2021 waar we aankomende week op 5 januari mee van start gaan.

En niet alleen van start met de minicatalogus! Want ook de SALE-a-BRATION gaat op 5 januari van start! De Sale a Bration zijn de leukste maanden van het jaar voor iedereen die dol is op gratis Stampin’Up! producten. In januari en februari mag je bij iedere bestelling van € 60,00 of een veelvoud hiervan weer producten mag uitzoeken uit de Sale-a-Bration folder die je dan gratis bij je bestelling krijgt! Feestje toch!

Dit keer heb ik gekozen voor de Art Gallery bundel. Dit is de stempelset die gebruikt is voor de afbeeldingen op de voorkant van de minicatatlogus januari-juni 2021 . Een prachtige stempelset met bijpassende stansen. Voor het stempelen van de bloemen kun je meerdere stappen gebruiken zodat je meer diepte in de afdrukjes krijgt. Heb je de minicatalogus al? Dan vindt je deze bundel op pagina 34.

Als eerste laat ik een “Simple Stampin”kaart zien. Hierbij is het principe dat je alleen stempels-inkt-papier gebruikt en dat heb ik dan ook gedaan. Dit is een van de nieuwe workshops waarmee ik in januari ga starten! Meer hierover op de Workshopagenda-pagina van deze website. Stempelen is zo leuk en er is zoveel meer te ontdekken! Ook ik kom nog iedere keer nieuwe techniekjes tegen die ik uit wil proberen, er staat nog genoeg op mijn lijstje!

Ben je al een poosje bezig met stempels, inkt en papier heb je meestal ook al wat meer “tools” in huis. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een stans-embossing machine. En als je die hebt kun je aan slag met de embossingfolders en stansen.

Nu vindt je bij de prachtige Fine Art Floral productcollectie bijpassende stansen met extra’s en een supergave embossingfolder. En daar ben ik voor deze kaart mee aan de slag gegaan!

Ja en dan heb je nog een stapje meer! Mooi designpapier, lint en goudvlokken! En daarvan vindt je heel veel terug op deze kaart! Op de basiskaart heb ik een dubbele mat gemaakt: Fine Art Floral designpapier en het Golden Garden Designacetate daaroverheen, De gouden bloemen op het acetate geven de kaart iets extra!

Het enige dat ik nog niet gebruikt heb uit de Fine Art Floral Productcollectie zijn de goudvlokken en de Heat&Stick powder. Maar die ga je komende week zeker nog langs zien komen want ik ben nog lang niet klaar met deze mooie collectie

Hop nog even verder

Ik vind het erg leuk dat je een bezoekje bracht aan mijn blog. Ook de andere deelnemers vinden het heel heel fijn als je even gaat kijken wat zij gemaakt hebben! Hieronder vind je lijst met deelnemers aan deze bloghop. Klik je op een van de namen om naar het volgende te gaan. Veel plezier en tot een volgende keer!

Sandy McCullough – Canada

Maheswari Raja-Guru – Australië

Elly Rijnvis – Nederland (hier ben je nu)

Kate Bold – UK

Karen Bird-Day – USA

Anne Marie Hile – USA

Jo Blackman – UK

Blijf Gezond, blijf creatief en tot een volgende keer! Groetjes Elly

NOG GEEN MINICATALOGUS EN SALE-A-BRATIONFOLDEN ONTVANGEN? JE KUNT ZE AANVRAGEN DOOR DIT FORMULIER IN TE VULLEN:

12 gedachten over “Stampin’Up! Art Gallery, januari bloghop Positive Inkers”

  1. Beautiful cards, Elly! I love the monochromatic look all the way to the stepped up version. What a lovely way to show the versatility of this set. So pretty!

    • Thank you so much Karen! These are my favorite colors and if I don’t have that much inspiration, these are the colors that I pick first.

Reacties zijn gesloten.

Translate »