Stampin’Up! Animal Outings

Animal Outings

Wat is dit toch een leuke set om mee te werken! De Animal Outings is zo’n  leuke set om te gebruiken voor kinder- en babykaarten. Bovendien is het een geweldige stempelset om in te kleuren! En dat ga ik steeds leuker vinden! Als ik begin met inkleuren vergeet ik even alles om me heen. Het is voor mij echt een heel mooi rustmoment! En vaak ontstaan er dan ook nog eens heel leuke creaties!Stampin'Up! Animal Outings

Felicitatiekaartje Geboorte

Deze kaart heb ik heel simpel gehouden in roze en wit. Het geweldig leuke kikkertje kijkt vertedert naar moeder en kind. Hoe leuk is het om zo’n kaartje te kunnen sturen naar een nieuwbakken ouderpaar!Stampin'Up! Animal Outings

You are the Greatest

Dit is de tekst die op dit kaartje staat. En daarnaast natuurlijk ook ‘Happy Birthday’ Een verjaardagskaartje dat zowel voor een volwassene als een kind gebruikt kant worden!Stampin'Up! Animal Outings

 

Nederlandse Tekst

Op dit kaartje heb ik de Animal Outings stempelset gecombineerd met de Nederlandse stempelset ‘Voor elke Gelegenheid’. De teksten heb ik verschillende kleuren papier gestempelt en uitgestanst met de Classic Label Punch. De “reststukjes”heb ik gebruikt om onder de tekstcirkel te plakken. Een heel leuk kaartje voor een kind en met andere teksten zou het ook een leuke uitnodiging kunnen worden voor een kinderfeestje!Stampin'Up! Animal Outings

Gebruikte producten Bestellen

Hieronder vindt je de producten die ik voor de kaartjes gebruikt heb. Het ‘basisgereedschap’ dat ik voor bijna alles wat ik maak gebruik vind je op de Bestellen-pagina van deze site. Als je doorscrolt tot onder het bestelformulier staan daar de foto’s, bestelnummers en prijzen van alle gereedschappen! Wil je een van de gebruikte producten bestellen of wil je andere Stampin’Up! producten (mee) bestellen?  Ik verzorg graag je bestelling. Je vind alle informatie en een bestelformulier hier ! Bij een bestelling boven de € 50,00 betaal je geen verzendkosten!  Na plaatsing van je bestelling krijg je van mij een berichtje hoe je kunt betalen. Zodra je betaling binnen is plaats ik je bestelling en wordt deze binnen 3 tot 5 werkdagen bij jou thuis bezorgd.

Als je op een van de foto’s in de productlijst klikt kom je rechtstreeks op mijn online  Stampin’Up bestelsite. Daar kun je een account aanmaken en direct bij mij bestellen als je dat wilt. Je hebt hier wel een creditcard voor nodig. Heb je geen creditcard? Tegenwoordig is het mogelijk om een prepaid creditcard aan te schaffen waar je zelf een bedrag op zet!

En dan nog even een reminder!

Kaartenbuffet op 27 september tussen 13.30 – 16.00 uur!  Ditis een van  de stempelsets die ik ga gebruiken voor het kaartenbuffet, wat het gaat worden blijft nog even een verrassing! Tijdens het kaartenbuffet kun je gezellig aanschuiven om een kaartje te maken, de catalogus te bekijken, kopje thee/koffie te drinken. Je leest er hier meer over! Natuurlijk mag je contact opnemen als je vragen hebt!  Kom gezellig aan op 27 september om een mooie kaart te stempelen!

Groetjes en tot de volgende keer! Elly.

 

Translate »