Stampin’Up! Alleen vandaag 15% korting op je favoriete stempelsets!

Vandaag heb je de mogelijkheid om met 15% korting je favoriete Stempelsets aan te schaffen. In deze blog vindt je de complete lijst (engels/nederlandse sets) met bestelnummer en de kortingsprijs! Het is een eendags-actie die loopt vanaf 00.01 uur tot 23.59 uur. Alleen vandaag!!!!

Omdat ik op vakantie ben doe ik er een klein extraatje bij. Je kunt nu alleen via de mail of rechtstreeks in mijn webshop bestellen. Plaats je de bestelling in de webshop: vergeet niet om de hostcode in te vullen dan krijg je van mij een leuk presentje en een pakje dimensionals. thuisgestuurd Plaats je de bestelling rechtstreeks bij mij en bestel je voor meer dan € 50,00 dan reken ik de geen verzendkosten( á € 5,95) en deze keer worden alle bestellingen direct bij jou thuis bezorgd.

Hieronder vindt u alle stempelsets die je tijdens de actieperiode – 23 september van 00.01 tot 23.59 uur – kunt bestellen. De bestelnummers staan bij de afbeeldingen Wilt u een van de sets bestellen vermeld dan in de e-mail zowel de naam van de stempelset als het bestelnummer. Ik plaats de laatste e-mail bestelling morgenavond rond de klok van 23.00 uur. Daarna nog een bestelling plaatsen? Dan kan dat nog rechtstreeks in de webwinkel. Let op: daar kan tot op heden alleen met een creditkaart of een pre-paid creditkaart betaald worden.

Een bestelling plaatsen via e-mail doet u via : ellyrijnvissu@gmail.com .

Daarbij heb ik de volgende gegevens nodig:

  • Naam
  • Adres
  • Postcode en Woonplaats
  • bestelnummer (s) en naam stempelset (s)

Bij een bestelling vanaf € 50,00 geen verzendkosten a € 5,95 per bestelling. U ontvangt van mij een betaalverzoek, ik plaats de bestelling bij Stampin’Up! en laat deze direct bij U thuis bezorgen.

Complete lijst ontvangen met ook de duitse en franse bestelnummer? Dat kan via e-mail. Even een berichtje naar ellyrijnvissu@gmail.com en je ontvang de complete lijst als pdf in je mailbox

Groetjes en een hele fijne dag! Elly

2 gedachten over “Stampin’Up! Alleen vandaag 15% korting op je favoriete stempelsets!”

Reacties zijn gesloten.

Translate »