Stampin’Up! All Bundled Up. Bloghop september Positive Inkers

Dear international readers, please use the translate button on the left side on the bottom to translate this message to your preferred language*

Welkom bij de bloghop van het Positive Inkers Global Designteam. Dit is een groep internationale demonstrators uit verschillende landen en werelddelen die graag hun creativiteit met jullie delen! Deze keer is het thema: Seasonal/Christmas. Ja en ik weet eigenlijk niet of ik er al aan toe ben. Het is nog zo volop zomers hier in Nederland dat het moeilijk voor te stellen is dat we over drie maanden al weer aan de decembermaand gaan beginnen! En toch heb ik gekozen voor kerst-stempelset de All Bundled Up.

All Bundled Up

Dit keer is het compleet gestempelde en ingekleurde kaart geworden. Naast de All Bundled Up heb ik voor de achtergrond de Trees for Sale en de Mountain Air stempelsets gebruikt en voor de voorgrond waar de eland en de wasbeer op aarden heb ik nog een stempeltje uit de Beauty for Friendship gebruikt om zodat ze niet teveel gaan zweven. Boven de bergen sterren uit Trees for Sale en met de Blending Brushes heb ik de lucht voorzichtig diepblauw (Starry Sky)gemaakt.

de basis

De Basiskaart heb is gemaakt van Starry Sky kaartkarton met daarop de gestempelde mat. De eland en het wasbeertje heb ik gestempeld met Memento inkt en ingekleurd met verschillende kleuren Stampin’Blends – dat blijft leuk en heerlijk rustgevend om te doen! Daarna heb ik beide diertjes uitgeknipt en verhoogd met dimensionals op de kaart geplakt. De super coole tekst erbij en je hebt een kaart die je voor meerdere gelegenheden kunt gebruiken. En dan is er aan de binnenkant nog een witte mat geplakt die natuurlijk ook een tekst en een stempeltje heeft meegekregen. Ook het vogeltje is gestempelt met memento inkt en ingekleurd. De beide teksten zijn gestempeld met Starry Sky

Hop nog even verder

Ik vind het heel leuk dat je een bezoekje bracht aan mijn blog en zou het op prijs stellen als je me laat weten wat je ervan vond. Ook mijn Stampin’Up! Collega demonstrators uit Canada, de VS, Groot Brittanië en Australië vinden het helemaal leuk als je even gaat kijken wat zij gemaakt hebben!

Hieronder vind je lijst met deelnemers aan deze bloghop. Klik je op een van de namen om naar het volgende te gaan.

Sandy McCullough – Canada

Maheswari Rajaguru – Australië

Elly Rijnvis – Nederland (hier ben je nu)

Anne Marie Hile – USA

Jo Blackman – UK 

Veel plezier met hoppen en tot een volgende keer! Elly.

En als je het leuk vind…neem ook nog even een kijkje op onze instagram accounts!

@lollyandsand
@maheswarirajaguru
@ellyrijnvis_papierplezier
@stampin_anne
@joblackmanpapercraft

Translate »