Stampin’Up! Aftellen Sale a Bration met de Party Pandas

Aftellen

Nog 9 dagen en dan is de maand maart 2018 weer verleden tijd. Het aftellen is nu echt begonnen! Voor vandaag heb ik 4 kleine kaartjes gemaakt met een leuk opbergdoosje daarbij en eindelijk daar zijn ze dan: De Party Pandas! Weer zo’n leuke stempelset die je alleen tijdens de sale a bration gratis mee kunt bestellen bij een bestelling vanaf € 60,00.

Stampin'Up! Sale a Bration Doosje voor Notecards en Enveloppes

Dit doosje heb ik gemaakt van Basic Black Card Stock en het Petal Passion DSP. De Party Panda maakt het doosje af. In het doosje passen 4 kaartje met enveloppen.

Party Pandas Kaartjes

De basis van de kaartjes is 7,5 x 15 cm, gerilt en gevouwen op 7,5 cm, daarop een mat van 7 x 7 cm van het Petal Passion DSP, en als laatste een witte mat die is gestempelt met een Panda. Lieve kleine kaartjes die je als bedankje of tekstkaartje bij een bloemetje of een cadeautje kunt doen. Maakt het altijd net iets persoonlijker en geeft leuker.  Hieronder zie je de kaartjes die bij het doosje horen. Ik vind ze schattig!

Make&Take

Onder andere deze kaartjes kun je volgende week vrijdag maken tijdens een Make&Take bij mij thuis (Duifkruid 43, Swifterbant). Een make & take is een mogelijkheid om eens kennis te maken met de producten van Stampin’Up. Hierbij bepaal je zelf hoe lang je wilt blijven en hoeveel kaartjes  je maakt. Een uurtje over? Kom het proberen! Heb je zin om langer te knutselen en een aantal leuke kaarten te maken? Ook prima. Mijn huis staat open van 10.30 tot 14.30 en je mag zoveel kaarten maken als je wilt! Materiaal, koffie en thee is inbegrepen. De basiskosten  bedragen € 2,50 en voor iedere kaart daarboven betaal je per kaart met enveloppe € 1,25.

Voor meer  informatie over de workshop mogelijkheden mag je een kijkje nemen op de deze pagina! Bel of mail me als je hier meer over wilt weten!

Voor de kaartjes en het doosje heb ik de volgende Stampin’Up producten gebruikt:

Al deze produkten zijn via mij te bestellen. Wil je een bestelling plaatsen dan verzorg ik deze graag! Vul dan dit formulier in of stuur me een mailtje ellyrijnvissu@gmail.com , vergeet niet om artikelnummer en artikelnaam erbij te vermelden. Bij een bestelling boven de € 60,– reken ik geen verzendkosten! Tot en met 31 maart a.s. mag je bij een bestelling van €60 een gratis Stampin’ Up! product uitzoeken uit de speciale Sale A Bration folder! Deze vindt je in de kolom naast dit blog.

Groetjes en tot de volgende keer!

 

 

Translate »