Stampin’Up! Acties, workshops en thuispakketten

Ik denk dat de titel de lading dekt. Dit blog gaat over de lopende en aankomende acties van Stampin’Up! En over de Thuispakketten die ik in de aanbieding heb. Daarnaast kom ik deze week nog met iets nieuws waarmee ik volgende maand wil gaan starten. En dan natuurlijk de workshops die ik nog op het programma heb staan. Over die laatste kan ik kort zijn: Zolang er nog geen verdere beperkingen zijn afgekondigd of worden afgekondigd gaan deze door. Ik zit al op de minimale bezetting van maximaal twee workshopgasten per keer. Wil je een van de workshop komen doen vuld dan het aanmeldformulier even in. Klik HIER om naar de workshopagenda te gaan.

Thuispakketten Kerstkaart&Koffie

Stampin'Up! Wonder of the Seasons

Omdat het dit jaar helemaal anders dan anders heb ik naast de kaartenbuffetten bij mij thuis besloten om ook zes verschillende Thuispakketten Kerstkaart&Koffie samen te stellen De Thuispakketten zijn allemaal te bestellen vanaf 23 oktober en twee keer per week worden de bestellingen verstuurd: op dinsdag en op vrijdag.

Hieronder laat ik zien wat ik je in de pakketten kun verwachten en dat is nog niet alles; vanaf 1 november ga ik beginnen met een reeks filmpjes waarin ik de kerstkaarten uit de thuispakketen ga maken. Iedere werkdag een filmpje online, indien mogelijk in een FB-live waarbij ik een van de kaarten maak uit een van de 6 thuispakketten waar je uit kunt kiezen.

In de kaartpakketten vind je voldoende materiaal voor minimaal vijf kaarten. Inclusief het embellishment, lint, gestanste/geponste/ge-embossde delen die je nodig hebt om de kaarten te maken. De gestempelde afdrukken mag ik niet meesturen omdat daar copyright op rust. Heb je de betreffende stempel dan is het mogelijke en zeker ook leuk om de stempelset van het keuzepakket (mee) te bestellen

De thuispakketten kosten € 15,00 per pakket.

De prijs van pakket met stempelset of met bundel(=stempelset met stansen of pons) zijn verschillend en vindt je in het keuzemenu.

en bij de pakketten die je hierboven ziet horen de volgende bundels/stempelsets

Dan hier de volgende serie pakketten met de bijhorende bundels.stempelsets

Natuurlijk is het mogelijk om ook de stemelset of de bundel mee te bestellen, deze keuzes vindt je allemaal op het bestelformulier. Bestel je stempelset of bundel mee krijg je een flinke korting op het pakket en in een enkel geval krijg je het pakket er gratis bij. Klik op de knop hieronder om naar het bestelformulier te gaan:

Acties en andere thuispakketten:

De andere thuispakketten vindt je op de pagina Workshop Thuis Pakketten. En dan hebben we tot het einde van deze maand nog de aanbieding met het Designpapier! 15 % korting op heel veel verschillende pakketten is toch niet niks! Je leest er veel meer over als je HIER klikt.

Ja je ziet het goed! Een december editie van de Paper Pumkin box! Te bestellen vanaf 3 november! En wil je er zeker van zijn dat je er een bemachtigd? Reserveer er dan een bij mij. Stuur me even een e-mail en Ik zorg dan dat de bestelling er op 3 november uitgaat en dat jij een prachtige Paper Pumkin box ontvangt

Deze week ga je me nog vaak terug zien met blogberichten! Tot snel en een hele fijne avond! Blijf Gezond en Blijf Creatief bezig! Groetjes Elly

pssssst………..vergeet niet om je kerstkaartpakket te bestellen, als cadeautje aan jezelf…gewoon omdat je het verdiend!

Translate »