Stampin’Up! Acties en Workshops Najaar 2020

Elly’Stempelteam

Ben jij ook graag in de weer met stempels en mooi papier? Hou je van korting(wie niet!)  Zou je het leuk vinden om mooie hobbyspullen te kopen met een minimale korting van 20%? Lees dan zeker even door!

Of vindt jij de producten van Stampin’Up! ook helemaal te gek en zou je hier meer mee willen gaan doen? Lijkt het jou ook wel wat om met mensen die net als jij graag creatief bezig zijn jouw plezier en passie te delen? Lees dan zeker even verder!

Wat jouw reden ook is ik zou het geweldig vinden om je in mijn team te verwelkomen en je op weg te helpen met jouw Stampin’Up! avontuur.

Instapactie September

Je kunt altijd instappen als Stampin’Up!demonstrator en als je voor mij kiest als teamleider dan wordt je automatisch lid van mijn team. MAAR besluit je om in deze septembermaand de stap te nemen krijg je er naast het al supermooie startpakket ook nog wat leuke extra’s bij! Naast het starterpakket dat je helemaal zelf mag samen stellen en waarbij je voor € 175,00 aan producten uit mag kiezen en daarvoor dan € 129,00 betaald krijg je daar de onderstaande twee stempelsets extra bij!

En dat is nog niet alles er zitten in het pakket ook nog 8 kant en klare kaartpakketjes waar je gelijk mee aan de slag kunt! Je kunt ze zelf gebruiken om iets van te maken maar je zou ze ook kunnen gebruiken voor een klein introductie-workshop om zo vriendinnen te laten zien wat je ermee kunt doen. Of om online te laten zien wat je kunt maken met deze kaarten. Meer informatie? Neem een kijkje op deze pagina of neem contact op met mij!

Misschien weet je al dat je ervoor wilt gaan: Kies je Startpakket uit en vul het aanmeldformulier in. Dan ben je een Stampin’Up! Demonstrator en wordt je ook lid van mijn team!

AANMELDEN en STARTERPAKKET BESTELLEN

Workshops Najaar 2020

Tot slot nog even de workshopagenda voor de aankomende maanden. Voor alle workshop is aanmelden nu al mogelijk. Door alle maatregelen rondom het coronavirus is het aantal plaatsen beperkt! Lees alles op je gemak even door!

Blijf bezig, Blijf Creatief! Fijn weekend en tot volgende week. Groetjes Elly

Translate »