Stampin’Up! Abigail Rose; Bloghop Positive Inkers augustus

Dear international readers, please use the translate button on the left side on the bottom to translate this message to your preferred language*

Welkom bij de bloghop van het Positive Inkers Global Designteam. Dit is een groep internationale demonstrators uit verschillende landen en werelddelen die graag hun creativiteit met jullie delen! Deze keer is het thema: Bloemen. Daar wordt ik zo blij van! Bloemen in alle vormen en maten hebben we in het assortiment en ik ben er dol op. Voor deze hop heb ik gekozen op het Abigail Rose collectiepakket. Een prachtig pakket met mooi designpapier, de mooie stempelset Cottage Rose met bijpassende stansenset Cottage Flowers en superzacht lint waarop je ook nog kunt stempelen; zo leuk!

Cottage Rose

Ik had bedacht om dit keer eens met een kant en klaar cadeau doosje aan de slag te gaan. Omdat ik het craftpapier wel mooi vond bij de subtiele kleuren van het designpapier heb ik een scalloped kraft treat box gebruikt. Deze vouw je heel eenvoudig in elkaar en ze zijn echt prachtig. Dit heb ik aangekleed met het lint en de rozen. Voor het inkleuren van de rozen heb ik weer de subtiele kleurtjes uit het designpapier gebruikt aangevuld met Soft Sea Foam. Superleuk om te doen en het is naar mijn idee een mooi cadeautje geworden zo.

Nog niet uitgespeeld

Ik had inmiddels aardig wat bloemen en blaadjes gestempeld en ingekleurd en dat gooi je natuurlijk niet weg. Gewoon lekker nog even iets extra’s erbij maken en aangezien ik dit keer geen zin had om kaarten te maken is het weer een doosje geworden. Hoe je die maakt laat ik later deze week in een YouTube filmpje zien . Waarschijnlijk met een andere stempelset en ander designpapier maar de basis blijft hetzelfde.

Voor dit doosje heb ik overigens het supermooie Texture Chic DSP gebruikt omdat de kleuren mooi combineerden met de bloemen!

Hop nog even verder

Ik vind het heel leuk dat je een bezoekje bracht aan mijn blog en zou het op prijs stellen als je me laat weten wat je ervan vond. Ook mijn Stampin’Up! Collega demonstrators uit Canada, de VS, Groot Brittanië en Austaralië vinden het helemaal leuk als je even gaat kijken wat zij gemaakt hebben!

Hieronder vind je lijst met deelnemers aan deze bloghop. Klik je op een van de namen om naar het volgende te gaan.

Sandy McCullough – Canada

Maheswari Rajaguru – Australië

Elly Rijnvis – Nederland (hier ben je nu)

Anne Marie Hile – USA

Jo Blackman – UK 

Veel plezier met hoppen en tot een volgende keer! Elly.

NIEUW!

INSTAGRAM HOP ; KLIK OP HET PLAATJE OM NAAR INSTAGRAM TE GAAN

3 gedachten over “Stampin’Up! Abigail Rose; Bloghop Positive Inkers augustus”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »