Stampin-Party’s

 

Stempelfeestjes aan huis:kennis maken met Stampin’Up!

Heb je zin in een creatieve ochtend, middag of avond samen met je vriendinnen en/of bekenden? Geen probleem! We plannen samen een datum, jij nodigt vrienden en bekenden uit (minimaal 4 inclusief jezelf) en ik kom met mijn stempels, inkt, papier en andere materialen bij jou thuis.

Samen maken jullie 2 projecten (dat kan in overleg een kaart en/of cadeauverpakking zijn). Onder het genot van een hapje en een drankje gaan jullie lekker aan de slag. En ondertussen kletsen jij en je vriendinnen gezellig bij. Succes en plezier gegarandeerd!
Je ontvangt bovendien GRATIS de Stampin’ Up! jaar- en seizoenscatalogus met daarin de complete collectie producten en leuke, inspirerende voorbeelden.
De gezellige stempelsfeestjes duren ca. 2-2,5 uur en zijn ideaal om kennis te maken met de unieke stempels en producten van Stampin’ Up!, de nieuwste materialen uit te proberen of een leuke techniek te leren. Grote kans dat je gasten na deze workshop ook enthousiast zijn geworden en thuis aan de slag willen gaan met de mooie en unieke producten van Stampin’ Up! Uiteraard bestaat er dan de mogelijkheid om de producten te bestellen. En afhankelijk van het enthousiasme van de gasten, kun jij dan wellicht gratis cadeautjes uitzoeken. Dubbel feest!
Heeft u zelf onvoldoende ruimte thuis? Of geen zin aan die “rommel”thuis? Dan kan je ook jouw vriendinnen meenemen naar mijn workshopruimte en gaan we daar gezellig aan de slag!
Voor meer informatie: mail me en ik neem zo snel mogelijk contact op met jou
PRIJZEN & DATA: In overleg (vanaf € 5,00 p.p.)

Stempelparty’s

Tijdens een  stempel party bij jou thuis ( of door jou gehost bij mij thuis*) kun je behalve gezellig samen zijn ook nog leuke extra GRATIS producten verdienen!


En nu tijdens de sale a bration krijg je bij een partyverkoop van € 375,00 en meer ook deze schattige er als extra cadeautje bij: Little Ladybug


Wil jij iets anders dan een gewone stempelworkshop of party?

Neem dan contact met me op in overleg is er veel mogelijk! Van een  1 op 1 workshop tot een gezellig avond! We kunnen dat samen invullen. Ook voor een bijvoorbeeld een vriendinnenmiddag/avond, een onderdeel van een vrijgezellenparty, babyshower ,, moeder-dochterdagen  wil ik graag tijd vrij maken.  Ik vertel je er graag meer over, bel me ( 0610341500) of stuur een mailtje naar ellyrijnvissu@gmail.com.

 

 

 

leuk als je dit deelt!
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin