Speciale Technieken Mini-Album

Mini-Album

Vandaag gaan we weer verder met het mini-album! Ook de pagina’s 3 en 4 kan ik nu laten zien. Dit zijn twee pagina’s waar veel technieken in zijn verwerkt. Ik vond het heel leuk om hier dan weer foto’s in te verwerken van een  bijzonder weekend waarin  we een bezoekje hebben gebracht aan de Tinteltuin in Eersel. Stampin'Up! Mini-Album

 

Speciale techniekkaarten en maten!

De maten van de pagina’s zijn bekend ( 23 x 20,5 cm, gaatjes overnemen van vorige pagina en uitpunchen). Deze keer hebben beide pagina’s een layer  van 18×22,5 cm. De linkerpagina heeft daarnaast nog een insteekmap: cardstock 20,5 x 17 cm. Rillen op de lange kant op 1 en op 19,5 cm waarbij de onderkant van de vouw-plakrand schuin wordt weggeknipt. Op de insteekmap maak je een layer van 16 x 17 cm.  Je zou het minialbum nu ook kunnen vullen met foto ‘s.  Je maakt voor de insteekmap nog een of meerdere extra tags (insteekvellen) waar je tekst en foto’s op kunt plakken. Plakt een grote foto rechts, een wat kleinere foto op de insteekmap en je bent klaar. Zou kunnen!

Techniekkaarten en Foto’s

Zoals je op de foto kunt zien zijn  op deze twee pagina’s 3 verschillende techniekkaarten verwerkt. Om te laten zien hoe je foto’s kunt verwerken op de verschillende techniekkaartje heb ik al wat foto’s verwerkt op de kaarten. Het blog zou wel heel erg lang worden als ik daar de werkbeschrijving van zou geven. De komende weken geef ik een aantal keren een workshop techniekkaartjes hier lees er meer over. Wil je ermee aan de slag schrijf je dan hier in!

Boxkaartje

Ik heb gekozen voor de verschillende techniekje, gewoon omdat het leuk is om te doen! Allereerst laat ik het box-kaartje zien dat in de insteekmap is gestoken. Dit lijkt hier een plat kaartje maar….het is een boxkaartje! Kijk maar eens op de foto’s hieronder!

 

Napkin Folder Card

Deze kaart is gevouwen met een origami-techniek. Ik heb dit nog niet zo heel vaak gedaan en weet ook nog niet of ik het echt wel mooi vind zo. Ik vind het wel een leuke techniek en voor op deze pagina’s ook best leuk. Hieronder zie je de ingevouwen en uitgevouwen versie.

Dubbele Slider Card

En dan tot slot de slider kaart. Dit vind ik zelf de leukste van de drie om te maken. En het resultaat vind ik altijd weer enorm leuk! Ook hier wil ik natuurlijk wel even het resultaat van laten zien.

Bestellen en kortingsbonnen!

De Stampin’Up! materialen die ik voor dit deel van het album heb gebruikt vindt je onder dit bericht! Wil je andere Stampin’Up! producten (mee) bestellen? Dat kan natuurlijk ook. Je vind alle informatie en een bestelformulier hier ! Bij een bestelling boven de € 50,00 betaal je geen bestelkosten!  En als leuke extra deze maand de BONUS DAYS! Bij een bestelling boven de € 60,00  ontvang een kortingsbon van  € 6,00 die volgende maand weer ingeleverd kan worden bij een bestelling! En dit telt door! Bestel voor € 120,00 krijg je 2 kortingsbonnen enz.

 

Dat was het weer voor vandaag! Groetjes en tot morgen!

Translate »