Speciaal Mini-Album 2

Mini-Album

Vandaag laat ik pagina 2 van mijn mini-album zien, deze is met hetzelfde cardstock en DSP gemaakt als de pagina uit vorige bericht . Kijk en lees mee!

Pagina 2

Stampin'Up! Mini-Album

Ziet er leuk uit zo naast elkaar! En hier kan ik heel wat foto’s in gaan verwerken. Ben je begonnen met pagina 1 en vindt je het leuk? Lees en kijk hieronder verder voor de beschrijving. Heb je vragen of wil je een workshop volgen neem dan contact op!


Maten met foto’s

  • De basis is uiteraard gelijk aan pagina 1: 23 x 20,5 cm. De gaatjes kun je overnemen van de vorige pagina!
  • Watervalkaartje: 14 kaartjes 10 x 10 cm, een zijde rillen op 1,5 cm, de andere zijde hoekje afronden (met de Detailed Trio punch of het enveloppe punchbord)
  • DSP waterval: 14 stukjes 9,5 x 8 cm, een lang zijde de hoekjes afronden
  • Bandjes: 2 strokensCardstock 2 x 16 cm – 2 stroken DSP 1,7 x 14 cm
  • 2 set magneetjes
  • Op twee kaartje plak je een magneetje zoals op de foto 1 hieronder  – 5 cm uit de zijkant en 4 cm onder de vouwlijn. Dit worden de bovenste kaarten van de beide watervalrijen en zorgen voor een mooie sluiting met het bandje.
  • Hierna plak je op alle kaartjes het DSP en ga je de kaarten verwerken op de basispagina.
  • Het eerste kaartje ( dus die met magneet!) plak je op 1 cm van de onderkant en op 2,5 cm vanaf de gaatjeskant, zie foto 2.
  • Nu verwerk je de overige 6 kaarten, vouwlijn sluit aan op de onderzijde van het bovenliggende kaartje, zie foto 4.
  • De tweede watervalrij plak je in tegengestelde richting. Je begint met het kaartje met magneet op 0,5 cm vanaf de buitenzijde en op 1 cm vanaf de bovenkant zie foto 3, de rest verwerk op dezelfde manier als rij 1.

De laatste afwerking

Stampin'Up! Mini-AlbumOp beide cardstock banden ga je nu de magneet plakken. Je legt de band zoals op foto op je waterval en plaatst het magneetje als het goed is zoeken die elkaar nu op! Plak de magneet vast.  Maak de band op maat door deze aan de ander kant van de waterval om te vouwen en vast te plakken. Hierna plak je het DSP. Als dat klaar is plak je de onderste kaart vast aan de basis. Dit herhaal je met de andere waterval en dan is ook pagina 2 van het mini album klaar.

 


Stampin'Up! Mini-Album
pagina 2

Bestellen en kortingsbonnen!

De materialen die ik voor dit deel van het album heb gebruikt vindt je onder dit bericht! Wil je andere producten ( mee) bestellen? Dat kan natuurlijk ook. Je vind alle informatie en een bestelformulier hier ! Bij een bestelling boven de € 50,00 betaal je geen bestelkosten!  En als leuke extra deze maand de BONUS DAYS! Bij een bestelling boven de € 60,00  ontvang een kortingsbon van  € 6,00 die volgende maand weer ingeleverd kan worden bij een bestelling! En dit telt door! Bestel voor € 120,00 krijg je 2 kortingsbonnen enz.

Translate »