Soft Pastels; Facebook hop NL-demo’s Kies voor Kleur!

Vandaag is er weer een facebookhop. Deze keer met een groep Nederlandse Demonstratrice. Een hop met het thema “Kies voor Kleur”. Als je hier bent gekomen via mijn facebookpagina weet je dat al. Ik heb ervoor gekozen om met een nieuw product uit de Stampin’Up! collectie aan de slag te gaan. Het Soft Pastels Assortment. Wellicht heb je die over het hoofd gezien in de jaarcatalogus want ze staan een beetje verstopt tussen alles uit het papier en kleur-assortiment. Maar wat zijn ze leuk om mee te werken!

Acht krijtje – Acht Stampin’Up kleuren

Het Soft Pastels Assortment bestaat uit de kleuren: Poppy Parade – Daffodil Delight – Mango Melody – Gorgeous Grape – Mossy Meadow – Coastal Cabana – Granny Apple Green – Night of Navy.

Een mooi pallet om mee te werken en verschillende techniekjes uit te proberen. Hieronder de drie kaartjes die ik gemaakt heb.

Regenboogkleuren

Allereerst de kaart waarvoor ik de regenboogkleuren heb gebruikt.Het is nog steeds juni – dus ook nog steed Pride-maand. En daar geef ook ik graag wat extra aandacht aan!

Voor deze kaart heb ik de achtergrond gemaakt met de pastelkleuren en deze met mijn vingers vervaagd. Vervolgens heb ik er met Memento en de stempelset Mountain Air nog een aantal afbeeldingen op gestempeld. Met een basiskaart van Poppy Parade kaartkarton is het een kleurrijk geheel geworden!

Free as a Bird

De vogels uit Free as a Bird zijn gestempeld met Memento op een achtergrond die is gemaakt in de regenboogkleuren met de Soft Pastels krijtjes. Die heb ik met de Water Painters uitgeblend en vervolgens heb ik erop gestempeld. Een mat in het geel en de basiskaart in basic white maken de kaart af.

Better Places

Prachtige stempelset de Better Places ( dit is een hostset die je kunt bestellen bij een bestelling of party-verkoop vanaf € 200,–) . Voor deze kaart heb ik eerst gestempeld met Memento en het geheel kleur gegeven met de “krijtjes” uit de Soft Colors. Deze keer ben ik met een wattenschijfje de kleur gaan verdelen over de afbeelding. Drie kaarten – drie techniekjes! Zeker het proberen waard en echt superleuk om te doen!

De basiskaart is deze keer in het Granny Apple Green kaartkarton en bij deze kaart kon ik het niet laten om ook de binnenkant wat kleur mee te geven.

Bestellen? Ik help je graag!

Op welke manier jij wilt gaan bestellen is aan jou! Als je in mijn webshop besteld vergeet de hostcode niet te gebruiken, deze vindt je naast dit blogbericht in de zijbalk. In de webshop kun je betalen via PayPal of een creditkaart. Bestel je direct bij mij dan heb je de keuze om te betalen via een Tikkie of een betaalverzoek. Omdat deze juni-maand onze vakantie-maand is zullen alle bestelling direct op het opgegeven adres bezorgd worden. Dat houdt in dat er altijd € 5,95 aan verzendkosten bij het te betalen bedrag op komt. In de loop van juli zal ik de bedankjes voor de bestelling verzenden.

Een hele fijne dag tot een volgende keer! Groetjes Elly

Translate »