Sneak Peek week 1; Jaarcatalogus Stampin’Up! 2021-2022

Vorig jaar ben ik ermee begonnen en ook dit jaar ga ik het weer doen! Ik laat jullie de twee weken voorafgaand aan de start van de nieuwe Stampin’Up! Jaarcatalogus 2021-2022 bijna iedere dag iets zien van de mooie gloednieuwe producten. Je vindt de video’s allemaal op mijn YouTube kanaal : in de playlist Sneak Peek weken.

Het Jaarcataloguspakketje

Als eerste heb ik laten zien wat in het pakketje bij de jaarcatalogus zit. Hiervoor heb ik een boekenlegger gemaakt met de Viooltjes en de InColors 2021-2023. En ja ik ben helemaal weg van de vijf kleuren die we twee jaar lang in de collectie krijgen. Naast de boekenlegger een klein make at Home pakketje dat je alvast kunt gebruiken of dat je kunt bewaren om mee te doen met de FB-Live jaarcatalogus Launge op 4 mei. Uiteraard in het pakket de Catalogus( t.w.v.€ 5,00) zelf en een daarbij horende NL folder die we met het Lovely Stampers team hebben uitgegeven.

Heb jij nog geen jaarcatalogus? Bestel er dan een bij mij en vul snel dit formulier in. Bestel je de catalogus voor 1 mei krijg je het volledige pakketje erbij. Je betaalt vooraf € 6,50 maar die kun je terugverdienen door in de eerste drie maanden na ontvangst van de catalogus een bestelling te plaatsen vanaf € 50,00. Ben je een van mijn vaste klanten of wordt je dat dan ontvang je alle catalogi gratis thuis : jaarlijks zijn dat een jaarcatalogus en twee keer per jaar een mini-catalogus.

Glansrijke Pansy Petals/Vrolijke Viooltje

Dinsdag stonden de schattige viooltjes nogmaals in de hoofdrol. Dit keer heb ik voornamelijk de stansen laten zien in combinatie met het In Color kaartkarton en het In Color Glinsterend Vellum. En ik was toen ik het eerste kaartje maakt helemaal weg van deze combinatie. Deze bundel bestaat uit een Photopolymeer stempelset met bijpassende stansen en is verkrijgbaar met Nederlandse Teksten! Het engelstalig productpakket vindt je op pag.28 en 29 van de jaarcatalogus 21-22. Het bestelnummer voor de Nederlandstalige set vindt je in de bijgevoegde NL catalogus. (vanaf 4 mei ook op deze website onder het kopje Nederlandse Stempelsets

Die je gaat terugzien een een van de mini-pakketten die ik voor mei op de planning heb staan. Hierover later meer!

Hand Penned Petals

Mijn huidige favoriet uit de Jaarcatalogus! De Hand Penned Petals. Dit was liefde op het eerste gezicht. Een absolute must-have voor een bloemenliefhebber als ik ben! En Deze stelt zeker niet teleur. Zowel de stempels als het designpapier: prachtig! Zachte kleuren, zachte lijnen…helemaal goed! Voor het bovenste kaartje heb ik de embossingfolder“Painted Texure” gebruikt en deze iets aangezet met de Blending Brushes met Fresh Freesia inkt. De gestanste blaadjes zijn gemaakt met stansjes uit de bundel en uiteraard is er gestempeld met de stempels. Voor de kaart hieronder heb ik het designpapier gebruikt in combinatie met bijpassend kaartkarton. De contouren gestempeld met Memento inkt en ingevuld in verschillende kleuren inkt uit de In Color lijn aangevuld met Highland Heather inkt. En ook dit productpakket komt terug in een van de mini-pakketjes in mei! En wie weet…..komt er nog meer. Ook dit is een bundel met een photopolymeer stempelset en bijpassende stansen. Je vindt dit productpakket op pag. 104-105 van de jaarcatalogus 21-22

Color&Contour

Na een stille donderdag op vrijdag de draad weer opgepakt met de Color&Contour bundel. En hoe! Met enorm veel plezier heb ik dit gemaakt. Ge-cased naar een voorbeeld van teamgenoot Sarine Zijderveld . Zij maakt werkelijk prachtige achtergronden in de mooiste kleurcombinaties. En dat is iets wat ik al een poosje wilde doen maar waar nog steeds niets van was gekomen. Dus bij deze! En ik moet zeggen dat dit ook een stempelset is die het jouw gemakkelijk maakt om dit doen! Ook hiervan heb ik het aangedurft om een video op te nemen en stiekem ben ik trots op het eindresultaat. Ik vindt de kaarten echt mooi! En dat zeg ik niet snel van mijn eigen werk…..Bovendien is het heel erg leuk om te doen! Wil jij dit ook? Schrijf je dan in voor een van de workshops die ik hiermee ga doen in mei. Komende week ga ik ze inplannen: wil je meedoen hou dan mijn facebookpagina ( evenementen) en deze website in de gaten!

Ook deze bundel bestaat uit een Photopolymeer stempelset met stansen. Die stansen zie je terug bij alle kaarten in dit bericht want ook bij de viooltjes en bij de Hande Penned kaarten heb ik stansen uit deze set gebruikt! In de video’s is te zien welke dat zijn! Je vindt deze bundel op pag.98 van de jaarcatalogus

Een kort overzicht van een klein weekje sneak peek’s. Aankomende week kun je heel wat meer verwachten! Ik doe mee aan maar drie verschillende bloghops, woensdag- vrijdag en zaterdag! En natuurlijk ga je nog veel meer sneak peaks zien de komende week, ik zal proberen zoveel mogelijk op al mijn social media te posten als ik daar de tijd voor heb. Voor nu een hele fijne zondag verder en tot snel! Groetjes Elly

Translate »