Pre-order SneakPeak

Welkom bij de bloghop van Nederlandse Demonstratrices! Wij geven  jullie een klein voorproefje,  een sneak peak dus, met producten uit de nieuwe jaarcatalogus waaruit jullie volgende week ( 3 juni) mogen gaan bestellen. En hoe leuk is het dan om alvast te zien wat er nieuw te koop komt en wat je ermee kunt gaan doen! En dat sneak peakje is helemaal de keuze van degene die het blogbericht heeft gemaakt dus ik hoop dat we heel veel variatie gaan zien!

Forever Greenery

Stampin'Up! Forever Greenery

Ik heb gekozen voor de Forever Greenery. En daar heb ik twee hele snelle kaartjes mee gemaakt . Eerder deze week ben ik ook al aan de slag geweest met deze collectie. Wil je daar meer van zien klik dan HIER.  Voor het kaartje dat je hierboven ziet heb ik  een basiskaart van Soft Sea Foam kaartkarton gebruikt. Daarop een laag van Forever Greenery DSP. In het midden een tekstlabel waarvoor ik de Ornate Layer stansen heb gebruikt. Op de tekstlabel heb ik met stempels uit de Natuurlijk voor Altijd stempelset gebruikt met verschillende tinten groen. Voor de laag onder de tekst heb ik een van de nieuwe In-Colors gebruikt: Just Jade.Stampin'Up! Forever Greenery

De tekslabel is verhoogd met dimensionals opgeplak zodat er nog wat blaadjes uit het Forever Gold Lasercut DSP onder geplakt konden worden. Een een voudig maar leuk kaartje.

Stampin'Up! Forever Greenery

Het kaartje hierboven is gemaakt met een basiskaart van Shaded Spruce kaartkarton. En ook hier heb ik een laag van het Forever Greenery DSP gebruikt en een tekstlabel met wat gouden blaadjes eraan vast uit het Forever Gold laser-cut papier. En dan komen de Rectangel Stiched stansen weer goed van pas om de tekst die ik heb gestempeld met Shaded Spruce inkt uit te stansen. In de  binnenkant van de kaart is een extra laag whisper white kaartkarton geplakt waarop met een tak uit de Natuurlijk voor Altijd stempelset in de onderste hoek een extra accent is aangebracht.

Prachtige Stempels,  stansen en papier….en dan heb ik nog steeds niet alles laten zien. De laatste details van deze suite komen vrijdagmiddag om 14.00 uur weer voorbij in  een facebook-live: de laatste product-snack van deze jaarcatalogus. Vanaf volgende week woensdag zijn alle producten bestelbaar en dan is er nog iets….. wil je weten wat dat is scrol dan even door naar onder. Of kom gewoon even terug als je rond bent met hoppen.

Deelnemer Bloghop :

Ik weet zeker dat mijn collega demonstratrice het superleuk vinden als je ook even bij hen gaat kijken! Als het goed is kom je nu bij de blog van Annette Elias en na mijn blog mag je doorgaan naar Maike van Heuven Van Staereling de Louw

 

11 gedachten over “Pre-order SneakPeak”

  • Dank je wel Anélique! Ik heb echt nog geen voorkeur….al neig ik wel een beetje naar eindeloos groen. Maar ik heb de Peony Garden Suite nog niet in het echt gezien…en ik vrees dat die er snel komt?. Gr. Elly

 1. hoi hoi
  Volgens mij is iedereen veliefd op de Greenery Suit hhiih..Jouw kaartje is echt te gek hoor!

 2. Wat een leuke kaarten Elly.
  Volgens mij moet ik toch die set maar bestellen na 3 juni.
  Gr. Anita

  • Dank je wel Anita! Ik ga zeker niet zeggen dat je het niet moet doen, deze is echt geweldig! Gr.Elly

Reacties zijn gesloten.

Translate »