Share what you love

Stampin'Up! Share what we love

Share what you love

Mooie naam voor een prachtige bundel! De Share what you love bundel! En heel leuk voor iedereen die heel graag een van de nieuwe bundels wil gaan bestellen….deze bundel komt vanaf 2 mei in de pre-order voor jullie! In dit bericht ga ik er meer over vertellen en aankomende week gaan jullie meer voorbeelden met deze bundel voorbij zien komen want hij is meer dan mooi! De bundel is in drie opties bestelbaar: JUST GETTING STARTED BUNDLE of A LITTLE MORE, PLEASE BUNDLE  en daarnaast is er ook  nog de GOTTA HAVE IT ALL BUNDLE![document url=”https://www.ellycreatecardsgiftsandmore.nl/wp-content/uploads/2018/04/04.01.18_CUSTOMER_FLYER_SHAREWHATYOULOVE_UK.pdf” width=”600″ height=”600″ responsive=”yes”]

JUST GETTING STARTED BUNDLE

Dit is een leuke bundel voor de starters onder ons! Met de kleinste versie van de Share what you love suite  kun je prima beginnen met kaarten maken omdat alles wat je nodig hebt in deze bundel zit. Inktpads in  2 kleuren, papier, stempelset, clearblock waar alle stempels uit de set op passen en als extra is aan deze bundel een set notecards met enveloppen toegevoegd.  Aankomende dinsdag zal ik een aantal kaarten laten zien die je hiermee zou kunnen maken.

Stampin'Up! Just get Started

A LITTLE MORE, PLEASE BUNDLE

Deze bundel van de Share what you love suite is een heel stuk uitgebreider dan vorige, het is niet een beetje meer maar heel veel meer…Voor iedereen die wat meer ervaring heeft met stempelen is dit een heel leuke set. In deze bundel vind je 2 stempelsets waaronder de stempelset met letters, cijfers en verschillende tekens en tekstjes, leuk om je eigen nederlandstalige sentimenten te maken!  Ook hierbij een inktpad uit de nieuwe In Colorserie 2018-2020. Very Vanilla Cardstock,  Share what you love cardstock, de pearalized doilies – Stampin’Up viert haar 30 jarig jubileum dit is het parelen jubileum vandaar de parelmoer glans! – verder nog lint en gekleurde pareltjes. Als extra’s bij deze bundel krijg je de very vanilla enveloppen en de superleuke share what you love embelishmentkit! Alleen voor het doosje al….

Stampin'Up! Share what you Love

GOTTA HAVE IT ALL BUNDLE!

Tsjaa….de titel zegt het al….dit is er een voor haar (of hem) die echt alles wat er bij deze suite hoort wil hebben. In de  flyer bovenaan deze pagina kun je zien wat er allemaal bij hoort..en dat is veel…en dat is zo mooi ( ik ben er dus zo een, ik wilde echt alles!) Ben echt een beetje verliefd op deze suite. De Stempels zijn echt supermooi! Voor mij als demo is de Statement of the heart, die alleen in deze bundel verkrijgbaar is, er een die ik echt wilde hebben! Ik vind dit zo’n mooi spreuk! Deze stempel is exclusief  in de Gotta have it all bundle opgenomen, en na de pre-order periode NIET meer te bestellen!  En dan het designpapier….echt die parelmoerglans…prachtig! In het echt is het veel mooi dan in de flyer! En die embossingfolder….mooooooi!! Voor mij was het simpel…ik moest het hebben en heb deze hele bundel dan ook besteld. Ik weet dat de prijs fors is en daarom is het mooi dat je met een Getting Started kunt beginnen. Alles, behalve de stempel met de Statement of the Heart, is vanaf juni,  wanneer de nieuwe jaarcatalogus ingaat, ook los te bestellen!Stampin

nog even dit

Aankomende week ga je zeker nog heel veel voorbeelden zien van deze Suite, zowel bij mij als op pinterest. Het is een unieke en mooie bundel die vanaf aanstaande woensdag voor iedereen te bestellen is al pre-order. De ervaring heeft geleerd dat deze suite heel populair is onder de demo’s en ik verwacht dat ook onze klanten een beetje verliefd gaan worden op deze mooie suite. Als je meer wilt weten, er een keer mee wilt “spelen” mag je altijd contact met me opnemen. Aankomende donderdagmiddag (3 mei) en volgende week vrijdagmorgen ( 11 mei) mag je binnen komen lopen om een of meer kaarten met deze mooie stempelsets te maken. Hierover meer in een volgend bericht en op mijn facebookpagina! Vanaf dinsdag zal ik  iedere dag een bericht plaatsen met de kaarten die ik heb gemaakt, en wie weet komen er ook nog andere leuke voorbeeldjes voorbij.

Ben je al overtuigd dat je een deze set wilt gaan bestellen? Dan verzorg ik graag jouw bestelling! Geef het even door via de mail en na betaling komt je bestelling zo snel mogelijk direct via UPS jouw kant op!

Jaarcatalogus

Wil jij de nieuwe jaarcatalogus ontvangen?

Abonneer dan voor mijn blog-updates en dan stuur ik deze gratis naar je toe!

 

 

 

 

 

 

Translate »