Sale-a-Bration

       Heartfelt Blooms

Dit is een van de stempelsets die je kunt kiezen als je nu, tijdens de Sale-a-Bration  voor € 60,– aan Stampin’Up materialen bestelt. Wat is de Sale-a-Bration? Dit is een jaarlijks aanbiedingsfeestje waarbij klanten gratis producten kunnen verdienen bij elke in aanmerking komende bestelling. Meer informatie  hierover kun je vinden bij bestellen

Zoals je op de foto’s kunt zien is  de Heartfelt Blooms een mooie grote bloem waar je snel een aantal kleurige kaarten kunt maken. Superleuk om daar de In Colors weer eens voor te gebruiken!

Koffie&Kaart

Vrijdag 9 maart is er bij mij thuis van 10 tot 12 uur een koffie&kaart waarbij je deze leuke kaarten kunt maken. Zin om hier ook aan mee te doen? Laat het dan snel even weten

[button url=”https://www.ellycreatecardsgiftsandmore.nl/contact/” target=”blank” background=”#F2858A” color=”#000000″ size=”5″ text_shadow=”0px 0px 0px #000000″]aanmelden[/button]

Ik heb plaats voor maximaal 6 personen. Beginnend of ervaren knutselaar, het maakt niet uit! Ik zorg er voor dat jij met een (paar) mooie kaartjes naar huis gaat. En het is toch heel leuk om met elkaar een gezellige creatief koffie-uurtje te hebben!

Kun je op dit tijdstip niet maar vindt je wel leuk om deze (of een andere kaartenserie) te maken? Misschien wil jij dan wel een Stempel-Party  organiseren. Als gastvrouw zitten hier wat leuke extra’s aan vast,  als je contact met me opneemt vertel ik hier graag meer over en kijk ook even bij de workshops!

Bestellen

Natuurlijk kun je ook zonder workshop of party bij mij Stampin’Up artikelen bestellen. Onder dit berichtje vindt je de materialen die ik voor de bloemen kaartjes heb gebruikt. Ik heb voor deze serie kaarten de In Colors 2016-2018 gebruikt, dit zijn vijf mooi matchende kleuren die 2 jaar lang in de collectie blijven en dan weer worden vervangen door een nieuwe In Color serie. Voor elke kaart heb ik een basiskaart van Verry Vanilla gebruikt met daarop een ‘mat’ of  ‘layer’  in een van de kleuren uit de serie, Daarna heb een kaartje gestempeld (Verry Vanilla) in de kleur van de layer. Daarop heb ik op ieder  kaartjes een lintje of een tag geplakt en daarbovenop  in  drie laagjes (kleur, vellum, verry vanilla) een sentiment. De drie laagjes heb ik gestanst met de Layering Ovals.  Deze keer komen sentimenten en afdrukjes allemaal uit de Heartfelt Blooms. Op alle kaartjes als finishing touch nog wat Bling en daarbij op de enveloppen de bloem gestempelt, zo krijg je een mooi geheel.

Al deze produkten zijn via mij te bestellen. Wil je een bestelling plaatsen dan verzorg ik deze graag! Vul dan dit formulier  in, vergeet niet om artikelnummer en artikelnaam erbij te vermelden. Bij een bestelling boven de € 60,– reken ik geen verzendkosten!

Tot en met 31 maart a.s. mag je bij een bestelling van €60 een gratis Stampin’ Up! product uitzoeken uit de speciale Sale A Bration folder! Deze vindt je in de kolom naast dit blog.
Translate »