Sale a Bration! We gaan nog even door!Februari Bloghop Positive Inkers

*Dear international readers, please use the translate button on the left side on the bottom to translate this message to your preferred language*

De eerste maand van het jaar is al weer verleden tijd! En dus gaan we vandaag weer een rondje over de wereld doen met de bloghop van het Positive Inkers Designteam. Dit is een groep internationale demonstrators uit verschillende landen en wereld-delen die graag hun creataviteit met jullie delen! Deze maand is het thema Sale a Bration! Nog een hele maand om mee dit leuke feestje mee te vieren!

De Sale a Bration maanden zijn de leukste maanden van het jaar voor iedereen die dol is op gratis Stampin’Up! producten. Ook in februari mag je bij iedere bestelling van € 60,00 of een veelvoud hiervan weer producten mag uitzoeken uit de Sale-a-Bration folder die je dan gratis bij je bestelling krijgt! Daarnaast hebben we een geweldige instapactie: wil je daar meer over weten klik dan nadat je een rondje hebt gedaan op “Kom in mijn Team!”

Paper Blooms

Ik ben voor deze hop met verschillende gratis producten uit de Sale a Bration folder aan de slag gegaan. Als eerste laat ik een heel envoudig te maken kaartje zien. Voor deze kaart heb ik gebruik gemaakt van het PaperBlooms DSP uit de Sale a Bration folder.

De basiskaart is van Seaside Spray kaartkarton. Daarop een dubbele laag van Designpapier, ik heb daarbij gebruik gemaakt van beide kanten van een vel designpapier. Deze leuke bloemen hebben eigenlijk niet veel meer nodig! De tekst is komt uit de Sale a Bration host set Punch Party en is uitgeponst met de double oval pons. Als extra heb ik wat twine en rhinestones gebruikt

Voor de binnenkant van het kaartje heb ik een mat gesneden van Basic White kaartkarton . Daarop heb ik gestempeld met bloemetjes uit de bijpassende stempelset uit de voorjaarscatalogus: de In Bloom stempelset.

Darling Donkey

Voor dit kaartje heb ik gebruik gemaakt van de Darling Donkey en het Oh so Ombre designpapier uit de Sale a Bration folder. Superleuke stempel gecombineerd met de mooie kleuren van het oh so Ombre maakt je toch direct vrolijk! Daarbij nog teksten gebruikt uit de sale a bration stempelset Approaching Perfection!

Aan de binnenkant van het kaartje vindt je dan weer iets terug dat in de voorjaarscatalogus staat. Voor het leuke gestikte sierrandje op de linkerflap van de kaart heb ik de “Stiched with Whimsy” stansen gebruik en het envelopje met inhoud komt uit de stansenset die bij slakjes horen de “Snail Dies”.

Voor de het ezeltje op de belle band is uitgestanst met de en ik heb gekleurd met de watercolor pencils en blender pens,

Berry Blessings

Tot slot nog een kaart met de Berry Blessing. Ik wordt zo vrolijk van dit papier en deze stempels! Heerlijk die kleuren en al dat fruit! Het is een een kaart met een mechanisme geworden. Woensdag zal ik in een facebook live laten zien hoe je dit kaartje kunt maken! Kom dan gezellig even kijken in mijn facebookgroep “plezier met stempels, inkt en papier”.

Ook voor dit kaartje komen bijna alle producten die je ziet uit de Sale a Bration. Het Berry Blessings pakket bestaat uit een stempelset en designpapier en is gratis mee te bestellen bij een bestelling vanaf € 120,00. Het is dan ook een volledig pak designpapier met stempelset die ook nog eens geweldig combineerd met de Sweet Strawberry bundel uit de minicatalogus januari – juni 2021.

Hop nog even verder

Ik vind het erg leuk dat je een bezoekje bracht aan mijn blog. Ook de andere deelnemers vinden het heel heel fijn als je even gaat kijken wat zij gemaakt hebben! Hieronder vind je lijst met deelnemers aan deze bloghop. Klik je op een van de namen om naar het volgende te gaan. Veel plezier en tot een volgende keer!

Sandy McCullough – Canada

Maheswari Raja-Guru – Australië

Elly Rijnvis – Nederland (hier ben je nu)

Kate Bold – UK

Karen Bird-Day – USA

Anne Marie Hile – USA

Jo Blackman – UK

Wie geen feest kan geven die trakteert!

Gisteren was ik jarig en het was een kroonjaar ( 60) en op 26 februari a.s. zijn wij al 40 jaar een getrouwd paar! Door de lockdown en alle coronamaatregelen mogen we dit niet groots vieren. Daarom mogen jullie het deze maand met ons meevieren! Iedereen die deze maand een bestelling plaatst vanaf € 50,00 gaat in de hoge hoed en maakt kans op een van stempelsets aan het einde van deze maand verloot gaan worden!

Gebruikte producten en bestellen

Product List
Paper Blooms 12" X 12" (30.5 X 30.5 Cm) Designer Series Paper
€ 0,00
Darling Donkeys Cling Stamp Set
€ 0,00
Oh So Ombre 6" X 6" (15.2 X 15.2 Cm) Designer Series Paper
€ 0,00
Approaching Perfection Cling Stamp Set
€ 0,00
Berry Blessings Bundle (English)
€ 0,00
Punch Party Host Photopolymer Stamp Set (English)
€ 0,00
In Bloom Photopolymer Stamp Set
€ 21,00
Double Oval Punch
€ 22,00
Stitched So Sweetly Dies
€ 39,00
Snail Dies
€ 36,00
Stitched With Whimsy Dies
€ 35,00
Basic White A4 Cardstock
€ 11,75
Seaside Spray A4 Cardstock
€ 10,50
Seaside Spray Classic Stampin’ Pad
€ 9,00
Snail Mail Twine Combo Pack
€ 8,50
Rhinestone Basic Jewels
€ 6,00
Bermuda Bay Classic Stampin' Pad
€ 9,00
Watercolor Pencils
€ 19,25
Blender Pens
€ 14,50
Poppy Parade A4 Cardstock
€ 10,50
Poppy Parade Classic Stampin' Pad
€ 9,00
Garden Green Classic Stampin' Pad
€ 9,00

Blijf Gezond, blijf creatief en tot een volgende keer! Groetjes Elly

6 gedachten over “Sale a Bration! We gaan nog even door!Februari Bloghop Positive Inkers”

    • Thank you Jo. I’ll also go hopping for a while.take a quiet look at all the beautiful things that have been made

Reacties zijn gesloten.

Translate »