Sale a Bration, Cataloguslaunch en Augustus Pakketten

Zo een mond vol deze titel! Er is dan ook veel te vertellen! Ik begin met de Sala a Bration. Dit is de tweede Sale a Bration periode van dit jaar. Voor mij is dit ook nieuw en even wennen maar wel SUperleuk! In de Sale a Bration folder vindt je weer mooie gratis producten. Als je een bestelling plaatst van € 60,00 of een veelvoud hiervan mag je kiezen uit de producten die in de folder staan. Je hebt hierin nog een onderscheid tussen een € 60,00 en een € 120,00 product: in de cirkels naast de producten zie met welke van de twee keuze’s je te maken hebt. Naast al dit moois is er ook nog de gratis Host-set die ook als Nederlandse Stempelset verkrijgbaar is! En dan is er nog de Gave Instap-actie waarover ik meer vertel in een aparte allinea en op de “Kom in mijn Team” pagina.

Catalogus Launch

En ook de verkoopperiode van de Mini-Catalogus is van start. Iedereen kan nu bestellen! En wat is er weer veel moois te zien in deze catalogus. Helaas is het deze keer niet gelukt om alles te doen wat ik me voorgenomen had maar maar dat gaat in de komende weken zeker goed gemaakt worden! Twee productpakketten heb ik als Sneak-Peek voorbij laten komen; het Whimsy&Wonder pakket en het Peaceful Deer pakket. Met beiden heb ik een fb-live gedaan die ook op mijn YouTube kanaal zijn te bekijken. Dit zijn ook de twee productpakketten waarmee ik een aantal workshop@home pakketten heb samengesteld. Naast de kersteditie’s workshop thuispakketten augustus heb ik voor iedereen die ( nog) geen zin heeft in kerstkaarten ook een “normaal” thuispakket samengesteld met een van de productpakketten uit de jaarcatalogus. Met dit pakket begin ik de Pakketten lijst voor augustus.

De augustus pakketten

Dit mooie pakket is nog te bestellen tot 15 augustus. Er zijn drie opties:
  • alleen pakket
  • pakket met stempelset ( keuze uit nederlandse en engelse versie)
  • pakket met bundel (keuze uit nederlandse en engelse versie)

Op de pagina “workshop thuispakketten” lees je er meer over.

Dit is het “losse” pakket. Dit pakket is ook te vinden in de Abonnement Pakket Kerstkaarten en in het Poductpakket Whimsy&Wonder. In dit pakket vindt je alles wat je nodig hebt om de kerstkaarten te maken. De werkbeschrijvingen en link naar de YouTube video voor deze thuisworkshop wordt per e-mail verzonden. Deze video maak ik speciaal voor de bestellers van de workshop thuispakket Whimsy&Wonder, het product keuzepakket Whimsey&Wonder en het Abonnement Pakket Kerstkaarten. Het thuispakket is te bestellen tot 23 augustus. Wil je bundel bij het pakket bestellen ga dan voor het Productpakket Whimsy&Wonder. Informatie over dit pakket vindt je wederom op de pagina “Workshop Thuispakketten”

Een heel nieuwe in het rijtje thuispakketten. Een abonnement op drie pakketten om kerstkaarten mee te maken; het eerst pakket ontvang je in de laatste week van augustus, pakket 2 in de laatste week van september en pakket 3 in de laatste week van oktober. Bovendien ontvang je in november een exclusief bonuspakketje dat ik speciaal voor de bestellers van het abonnementpakket maak. Deze abonnement pakketten blijven te bestellen tot 15 september.

Bestel je later dan 23 augustus dan zal het het eerste pakket direct nadat de betaling is ontvangen worden verstuurd.

ook dit pakket staat wat uitgebreider beschreven op de pagina “workshop thuispakketten”

En ook dit is nieuw! Productpakketten voor een complete workshop@home. De komende drie maanden steeds twee pakketten waarin naast het workshoppakket een bundel te vinden is. Een met stempelset/stansen; deze keer is dat de Whimsy&Wonder bundel en een bundel met een stempelset/pons; dat is deze keer de Peaceful Deer bundel. Meer informatie over deze pakketten vindt je op de pagina “productpakketten workshop@home”

Last but not Least

En dan – als laatste maar zeker niet de minste – de instapactie tijdens de Sale-a – bration! Het is weer een geweldige actie waarbij jij naast je startpakket – waarbij je voor € 175 ,00 producten uit de lopende catalogi kiest en daar slechts € 129.00 voor betaald – een van onderstaande geweldig mooie bundels uit de mini-catalogus mag bestellen! Wil je gelijk instappen? klik dan op de knop!

Eerst meer lezen -en/of kennis maken; ga na de pagina “kom in mijn team” of neem even contact op met mij. Ik maak graag tijd vrij om er meer over te vertellen en al jouw vragen te beantwoorden.

Translate »