Sale a Bration! Bloghop Positive Inkers september 2021

*Dear international readers, please use the translate button on the left side on the bottom to translate this message to your preferred language*

1 september! En dat is dan ook gelijk weer de dag voor de bloghop met de Positive Inkers. Dit is een groepje internationale demonstrators uit verschillende landen en wereld-delen die graag hun creataviteit met jullie delen! En deze keer mogen we aan de slag met de Sale a Bration produtcten!

Ik heb gekozen voor Summer Shadows stansen. Deze stansenset vindt je op pagina 13 van de Sale a Bration folder. En het deze prachtige set met stansen kan gecombineerd worden met de Shades Summer stempelset. Natuurlijk heb ik ervoor gekozen om ook deze stempelset te gebruiken. Deze mooie stempelset staan een beetje verstopt in de jaarcatalogus op pagina . Ook ik had deze in eerste instantie over het hoofd gezien en dat voor iemand die zo van de bloemenstempels houd!

Brights!

Ik heb er deze keer voor gekozen met onze prachtige Brights kleurenserie aan de slag te gaan. Ik heb twee kaarten gemaakt voor deze bloghop. En voor beide kaarten heb ik eenzelfde basis gebruikt. En toch zijn het totaal verschillende kaartjes geworden. Voor het eerste kaartje heb ik Poppy Parade als basiskleur gebruikt. De eerst mat heb ik geembossed met de Paited Texture 3D embossing folder. Dit is momenteel een van mijn favoriete embossingfolders omdat je hem zo mooi kunt blenden met de Blending Brushes. Dat heb ik dan ook gedaan en ook nu weer met Poppy Parade inkt. Dan komt er een matje dat is uitgestanst met een van de Scalloped Contours stansen. Deze heb ik gewoon wit gelaten.

Op het matje vind je de grote bloem uit de Shaded Summer stempelset. Deze heb ik gestempeld met Memento inkt , uitgestanst met de Summer Sadows stansen en geblend met Poppy Parade en Granny Apple Green inkt. Voor de tekststag heb ik twee cirkels uitgestanst met de Layering Cirkels; ook nu weer in Poppy Parade en wit .

En natuurlijk is de binnenkant niet vergeten; hier is de anders bloem uit de stempelset gebruikt en deze is ( hoe verrassend) gestempeld met Poppy Parade Inkt

Gestanste Bloemen

De basis van kaart twee is ook weer een van de brights kleuren; Mango Melody. Verder is de opbouw als bij de vorige kaart; een mat die geembossed is en geblend. En een mat die is uitgestanst. Hierna wordt het anders. De tekst is direct op de witte mat gestempels. Hiervoor heb ik ook en Sale a Bration stempelset gebruikt: In je Eigen Woorden. Zo blij dat er ook sets met Nederlands teksten! En dit is wel een hele bijzondere! Het is de Host-stempelset die als extra cadeautje mag meebestellen bij een (party) verkoop van € 375,00 of meer. Natuurlijk is deze stempelset er ook in het engels : In Your Own Words. De bloemen en blaadjes op de kaart zijn allemaal uitgestanst met de gratis sale a Bration stansenset Shaded Summer. En dat geeft weer een heel ander effect op de kaart dan de gestempelde bloem op de vorige kaart. Voor de bloemen en blaadjes heb ik Mango Melody, Daffodil Delight, Granny Apple Green en Coastal Cabana kaartkarton gebruik.

En natuurlijk is ook de binnenkant van de kaart bijpassend gemaakt en hiervoor heb ik dan toch een stempel uit de Shaded Summer Stempelset gebruikt

Hop nog even verder

Ik vind het erg leuk dat je een bezoekje bracht aan mijn blog. Ook de andere deelnemers aan de bloghop vinden het leuk als je even gaat kijken wat zij gemaakt hebben! Hieronder vind je lijst met deelnemers aan deze bloghop. Klik je op een van de namen om naar het volgende te gaan. Veel plezier en tot een volgende keer!

Sandy McCullough – Canada

Maheswari Rajaguru – Australia

Elly Rijnvis – Nederland (hier ben je nu)

Kate Bold – UK

Anne Marie Hile – USA

Jo Blackman – UK

Heel veel plezier met Hoppen! Tot later en nog een fijne dag vandaag! Groetjes Elly

Translate »