Positive Inkers; Gilded Autumn

*Dear international readers, please use the translate button on the left side on the bottom to translate this message to your preferred language*

Vandaag de tweede bloghop met vier andere internationale Stampin’Up! Demonstrators. Wij vormen met elkaar het Positive Inkers Global Design team. Het intiatief voor deze groep komt van Sandy Mc Cullough uit Canada. Ik ben heel blij dan ik mag deelnemen aan deze groep met demonstratrices uit Canada, Groot Brittannië, Australië en de Verenigde Staten.De eerste van iedere nieuwe maand nemen we jullie met met een inspiratierondje over de wereld. Hop mee en geniet van het moois dat er deze maand gemaakt is met een set naar eigen keuze uit de Minicatalogus augustus-december 2020.

Gilded Autumn

Ik heb deze keer gekozen voor het prachtige productpakket “Gilded Autumn”. Een productpakket is een complete verzameling van producten die je goed met elkaar kunt combineren. Het enige dat je zelf nog toe moet voegen is het kaartkarton en de inktpads. Daarna kun je een eindeloze variatie aan projecten gaan maken. In iedere catalogus vindt je ook geweldige projecten die gemaakt zijn met de producten uit het productpakket die kunt “casen” (namaken) of je geeft er een eigen draai aan. En natuurlijk is er nog genoeg aner moois te bedenken met dit prachtige productpakket

Kaart in Gouden herfstkleuren

Ik heb gekozen om het Peek a Boo kaartmodel te gebruiken. Heel leuk om te maken! Als basis voor deze kaart heb ik Cajun Craze kaartkartongebruik en daarop gemat met het Gilded Autumn DSP. Ik heb de Beautiful Autumn bundel met de drie schattige ponsje gebruikt en de terugkerende favoriet van vorig najaar de Gather Together bundel. Deze twee bundels zijn geweldig goed met elkaar te combineren!

Voor de Bellyband heb ik twee grote bladeren gestempeld met Cajun Craze inkt op Mint Macaron kaartkarton en op Very Vanilla kaartkarton uit de Gather Toghether bundel. Deze uitgestanste bladeren vormen de basis van het tekstdeel van de bellyband. Er zijn daar nog een drietal bronzen blaadjes tussen gestoken die uit dezelfde bundel komen en daarop vindt je een tekst uit de Beautiful Autumn stempelset. Recht onder in de hoek vindt je nog een teksts uit deze stempelset met daarachter de drie kleine uitgeponste afbeeldingen uit dezelfde set.


prachtige koper…

Het prachtige designpapier combineert geweldig met het wat geborstelde metalic papier in drie kleuren. Brons, Koper en Goud. Voor deze kaart heb ik het koper metalic papier gebruikt voor wat blaadjes. Prachtige agdrukken van de bladnerven!

En ook binnenin …

Een ook aan de binnenkant zijn weer beide bundels gebruikt. De tekst in de Peek a Boo komt uit de Gather Together stempelset en rechts onder is weer een combinatie van beide sets zichtbaar. In mijn eerste “after blessuretijd” filmpje laat ik zien hoe ik deze kaart gemaakt heb.

Hop nog even verder

Ik vind het erg leuk dat je een bezoekje bracht aan mijn blog en ik vind het altijd leuk als er een reactie wordt achtergelaten. Ook de andere deelnemers vinden het heel heel fijn als je even gaat kijken wat zij gemaakt hebben! Hieronder vind je lijst met deelnemers aan deze bloghop. Klik je op een van de namen om naar het volgende te gaan. Veel plezier en toe een volgende keer!

Sandy McCullough – Canada

Maheswari Rajaguru – Australia

Elly Rijnvis – Netherlands Hier ben je nu

Kate Bolt – UK

Karen Bird Day – USA

Fijn dat je langskwam op mijn blog! Graag tot een volgende keer! Groetjes Elly

3 gedachten over “Positive Inkers; Gilded Autumn”

Reacties zijn gesloten.

Translate »