Plantenpost en het Favoriete Stek Pakket van Stampin’Up!

Even een bericht tussendoor omdat ik gewoon zo enthousiast ben over het Favoriete Stek Collectiepakket. En dat terwijl ik eigenlijk had gezegd dat ik deze zeker niet zou gaan aanschaffen. Maar soms moet een mens op haar woorden terugkomen! En het is toch een leuke bundel! Zowel met Nederlandse – Plantenpost– als met Engelse – Plentiful Plents– teksten verkrijgbaar! Het designpapier is gewoon te leuk en ik heb er dan ook vijf leuke kaarten een een home deco-plaatje mee gemaakt voor het Thuispakket Augustus.

Dit thuispakket is inmiddels gemaakt en de deur uit, maar er zijn nog verschillende pakketten te bestellen nu. Als eerst is daar het abonnementpakket om kerstkaarten te maken; drie maanden op rij een pakket met drie verschillende bundels; Dit pakket is te bestellen t/m 15 september.

Abonnement thuispakketten Kerstkaarten

De pakketten uit het abonnement zijn ook los verkrijgbaar, ze dan wel iets duurder dan in het abonnement maar je kunt er dan wel zelf de keuze maken welk je wel en niet wilt hebben. Voor de maand augustus is dit het Whimsy&Wonder Thuispakket; te bestellen tot 23 augustus:

Whimsy&Wonder Thuispakket

Naast deze workshoppakketten zijn er ook nog Productpakketten; Hierbij bestel je de bundel en ontvang je een leuk workshop-pakket met daarin een papier-pakket, lint, embellishments, enveloppen en een aantal labels/tags . Daarnaast ontvang je via e-mail een bundel met werkbeschrijvingen en de linken van de YouTube video waarin ik laat zien hoe ik de projectjes heb gemaakt. In de maanden augustus-september en oktober stel ik steeds twee pakketten samen. Iedere maand is dat een bundel met stansen en een bundel met een pons. Voor augustus zijn dit de volgende twee pakketten

Whimsy&Wonder Productpakket

Peaceful Deer Productpakket

Deze pakketten blijven te bestellen tot 30 november ( of zolang de voorraad strekt). In september komen daar nog twee pakketten bij en in oktober de laatste twee.

Houdertje voor drie slim-line kaartjes

En dan hadden jullie ook deze nog van mij tegoed! Een houdertje voor de drie slim-line kaartjes die ik maakte tijdens de fb-live in mijn groep “Plezier met stempels, inkt&papier”. Voor de kaartjes gebruikte ik ook de stempelset Plantenpost en wat leuke achtergrond – techniekjes. Hoe je het houdertje maakt zie je in onderstaand YouTube-video.

benodigdheden:

  • kaartkarton 15,5 x 18 cm – rillen lange kant op 8,5 en 9,5 cm
  • kaartkarton 8,5 x 15 cm (mat 1 omslag)
  • designpapier 8 x 14,5 cm (mat 2 omslag)
  • voor de houder van de driekaarten; designpapier 19,5 x 10 cm; rillen aan drie zijden op 1 en 2 cm
  • vergeet het “hapje’aan de kant zonder de rillijnen er niet uit halen

Veel plezier met maken als je dit gaat doen!

Bedankt dat je even langskwam en tot een volgende keer! Elly

Translate »