Petal Passion

Passie

Stampin'Up! petal passionEen mooie titel om een nieuwe week, een nieuwe maand én een nieuw kwartaal mee te beginnen. Misschien ook wel het mooiste kwartaal van het jaar! Voorjaar, laat het mooie weer maar komen, genieten van alles wat weer gaat groeien en bloeien. En passie is ook de naam van de stempelset uit de voorjaarcatalogus die mijn lievelingsset is geworden, met alles wat bij de Petal Passion hoort, het mooie DSP, de zwart-wit kleurtjes die je naar eigen inzicht kan veranderen, de embossingfolders die erbij horen…alles dus!

Workshops april

Bij de Koffie&Kaart workshop (21 april)  gaan we werken met deze geweldige set; de Petal Passion. We gaan een leuk tasje maken waar dan weer de kaarten inpassen die ook gemaakt worden bij deze workshops . Hieronder zie je paar voorbeelden van wat ik al gemaakt heb met deze mooie set. De komende week ga je hier meer over lezen en zien! Kijk, geniet mee en schrijf je in voor een van beide workshops  – of voor allebei 😉 ! Inschrijven doe je hier

Stampin'Up Giftcard Moederdag

Het is misschien nog wat vroeg om er nu al aan te denken…..maar de weken vliegen voorbij!  Wil je eens een keer iets anders geven? En geen idee wat?  Ik ben bezig met een Afternoon tea-Workshop uit de werken .Denk hier aan een datum eind mei-begin juni. Deze wil ik gaan inzetten als moederdag cadeautje. Je kunt hem samen met je moeder volgen of  aan je moeder cadeau doen (of aan jezelf ….)  Hier wordt hard aan gewerkt maar wil je vast zeker zijn van een plekje neem dan contact met me op. Uiteraard maak ik er een leuk pakketje van om te geven!

Bestellen.

Hieronder vind je de producten die ik gebruikt heb voor de kaartjes.  Ik verzorg graag je bestelling! Wil je meer informatie lees dit dan even op mijn pagina “Bestellen”    of  neem contact op met mij. Bij een bestelling boven de € 50,00 reken ik geen verzendkosten!

 

Translate »