Perfectly Plaid kerstkaarten voor de facebookhop Lovely Stampers november

Nu al weer de tweede zaterdag van de maand; dat betekend weer hoppen! En vandaag is dat de facebookhop met de Lovely Stampers! Het thema van deze maand zal niemand verbazen. Dat is natuurlijk KERST. Mijn eerste plannetje voor deze hop moest ik laten gaan omdat ik niet het juiste papier in huis heb om deze techniek te laten zien. Het was de bedoeling om met de watercolor techniek en lekkere felle kleuren aan de slag te gaan. De kleuren zijn gebleven. De watercolor komt later nog wel een keer voorbij als ik dat papier weer

Perfectly Plaid

Uiteindelijk zijn het redelijk eenvoudige kaarten geworden maar wel met de kleuren die ik gedachte had. En zo zijn ze ook leuk! De Achterste kaart heeft en mat in Melon Mambo en de bovenste kaart een mat in Bermuda Bay. En ik vind ze echt leuk geworden

Thuispakketten Perfecly Plaid

Ik ben nu twee weken bezig met een dagelijkse serie filmpjes waarin ik kaarten uit de thuispakketten laat zien en gisteren heb ik daar met de Perfectly Plaid stempelset deze kaarten gemaakt.

Te leuk om het contrast met de kaarten die ik voor deze facebookhop heb gemaakt. Hieronder het filmpje met de drie kaartjes

Ik wens jullie een heel fijn weekend en hoop dat je veel inspiratie hebt opgedaan in de facebookhop. Groetjes, Elly

Translate »