Peaceful Bought&Ornamental Envelopes, Bloghop december Positive Inkers

*Dear international readers, please use the translate button on the left side on the bottom to translate this message to your preferred language*

En dan is het alweer 1 december, de laatste maand van een heel bijzonder jaar is begonnen! En in dat jaar is deze groep het Positive Inkers Team begonnen met een bloghop.Dit is een groepje met een aantal internationale Stampin’Up! Demonstrators. Het intiatief voor deze groep komt van Sandy Mc Cullough uit Canada. En ook ik mag deel uit maken van dit international gezelschap. Ik vind het super leuk dat ik een van de teamleden ben van deze groep!

Ook deze maand wordt er gewerkt met een sketch. Ik heb ervoor gekozen om toch nog een kerstkaart te maken! Zo vroeg in december mag dat nog toch?!

Keuzestress….

Deze keer was het heel moeilijk om te kiezen waar ik mee aan de slag zou gaan. De nieuwe mini-catalogus januari-juni 2021 en de SAB folder zijn namelijk voor demo’s al beschikbaar en dan is het verleidelijk om met een van de nieuwe producten aan de slag te gaan….maar ik heb uiteindelijk gekozen voor een combinatie van producten uit de jaarcatalogus en de mini-catalogus augustus-december 2020. De Peaceful Boughs bundel en de Ornamental Enveloppes bundel. Ook de tekst voor de binnenkant komt uit de Peaceful Boughs Stempelset en ik vind hem nog steeds prachtig!

Designpapier

Natuurlijk kon ik het niet laten om ook nog een stukje Designpapier in de kaart te verwerken. Dit is een van de dessins uit het Tis the Season Designpapier. Ik vond hem wel passen bij de bundels die ik deze keer heb gebruikt. Het kleurgebruik heb ik redelijk eenvoudig gehouden deze keer. Alleen Cherry Cobbler en Shaded Spruce. Voor mij zijn dit toch iedere keer weer de Kerstkleuren! De randjes van de “dennentakjes”heb ik iets wit gemaakt met de Chalk marker en ook de Wink of Stella is gebruikt en wel voor de kerstballen, helaas komt het glimmertje nooit goed uit op een foto maar neem van mij aan dat ze glimmen!

Hop nog even verder

Ik vind het erg leuk dat je een bezoekje bracht aan mijn blog. Ook de andere deelnemers vinden het heel heel fijn als je even gaat kijken wat zij gemaakt hebben! Hieronder vind je lijst met deelnemers aan deze bloghop. Klik je op een van de namen om naar het volgende te gaan. Veel plezier en tot een volgende keer!

Sandy McCullough – Canada

Maheswari Raja-Guru – Australië

Elly Rijnvis – Nederland (hier ben je nu)

Kate Bold – UK

Karen Bird-Day – USA

Anne Marie Hile – USA

Jo Blackman – UK

Producttabel en Bestellen

Product List

Natuurlijk zijn alle Stampin’Up!producten via mij te bestellen. Hierboven staat een producttabel met de stempelsets/bundels die ik voor de kerstkaarten ga gebruiken. Klik je op een van de foto’s dan kom je direct in mijn Stampin’Up! webshop. Ga je via de webshop bestellen dan kan deze bestelling tot op heden alleen met een (pre-paid)- creditcard worden voldaan. Vergeet hierbij niet de hostcode te gebruiken zodat ik je een leuk bedankje kan sturen voor deze manier van bestellen. De Hostcode vindt je in de zijbalk naast dit bericht. Het grootste voordeel van deze manier van bestellen is dat jij je bestelling helemaal in eigen hand hebt en direct bij jou thuisbezorgd krijgt door UPS.

Maar je hoeft niet via de webhop te bestellen! Je kunt je bestelling ook plaatsen via e-mail, via whatsapp of door dit bestelformulier in te vullen. Hierbij heb je de keuze om een bestelling direct bij jou thuis te laten bezorgen of deze bij mij op te komen halen. Deze bestellingen kunnen betaald worden nadat je naar keuze van mij een Tikkie of een betaalverzoek hebt ontvangen.blijf gezond, blijf positief en blijf creatief!

Blijf Gezond, blijf creatief en tot een volgende keer! Groetjes Elly

3 gedachten over “Peaceful Bought&Ornamental Envelopes, Bloghop december Positive Inkers”

  1. What a great mix of sets, it just shows how versatile the products are, thank you for sharing x

Reacties zijn gesloten.

Translate »