Peaceful Boughs voor Cadeau’s! Bloghop november met Stempelschatten

De laatste woensdag van de maand alweer! Wat gaat het hard! En vandaag ook een Bloghop met Stempelschatten. Deze keer was de opdracht ; maak een cadeau-verpakking of een cadeaukaart. Met de feestmaand December voor de deur een superleuk idee! Maar wat heb ik ermee geworsteld. Ik had werkelijk geen idee waar te beginnen. Eerst heb ik maar eens gezocht tussen mijn decemberstempels en daar zitten zeker “vergeten schatten” tussen. Kijk en lees verder wat ik ervan gemaakt heb.

Peaceful Boughs

De keuze is dus gevallen op de Peaceful Boughs. Deze stempelset vindt je in de jaarcatalogus op pagina 57. De bijpassende stansenset Beautiful Boughs vindt je ook in de jaarcatalogus en wel op pagina 180. Ik ben begonnen met het maken van een cadeautag. Die zijn gewoon zo mooi voor je decembercadautjes dat ze niet mogen ontbreken!

Cadeau’s

Naast stempels en stansen heb ik gekozen voor het Toile&Tidings Designpapier dat een terugkerende favoriet is van vorig herftst-winter seizoen. Vorig jaar was dit papier ook bestelbaar als cadeaupapier ( niet meer verkrijgbaar!) en het toeval wil dat ik nog een stuk tegen kwam in mijn kerstdozen. Ik kon het niet laten om dit te gebruiken en er een cadeau mee in te pakken waar ik het label mee gecombineerd heb dat ik al had gemaakt

\

Cadeaukaarten

We kennen het allemaal. Mensen waarvoor echt geen cadeautje te verzinnen is. En wat doe je dan vaak? Je koopt een cadeaukaart. Nu vind ik de verpakking die je daarbij krijgt echt wel leuk….maar het kan altijd leuker! Dus ook voor die cadeaukaarten zijn leuke verpakkingen te maken en dat heb ik dan ook gedaan. Deze keer in beide kleuren van het Designpapier. Gewoon omdat ik het zo leuk vond om te doen! Morgenmiddag rond 14.00 uur laat ik in een Facebook-Live zien hoe je deze kaarten maakt. Wel met een ander papiertje en andere stempels?

Alles wat ik voor deze kaarten gebruikt heb vindt je onderaan dit bericht.

Een hop doe je nooit alleen

Hop even door naar een van mijn collega-demonstratrice die meedoen aan deze bloghop, je zal er bekende en onbekende stempelsets tegen gaan komen maar stuk voor stuk “stempelschatten” uit de lopende catalogi.

Gebruikte producten en bestellen

Product List

Natuurlijk zijn alle Stampin’Up!producten via mij te bestellen. Hierboven staat een producttabel met de materialen en stempelsets die zijn gebruikt . Klik je op een van de foto’s dan kom je direct in mijn Stampin’Up! webshop. Ga je via de webshop bestellen dan kan deze bestelling tot op heden alleen met een (pre-paid)- creditcard worden voldaan. Vergeet hierbij niet de hostcode te gebruiken zodat ik je een leuk bedankje kan sturen voor deze manier van bestellen. De Hostcode vindt je in de zijbalk naast dit bericht. Het grootste voordeel van deze manier van bestellen is dat jij je bestelling helemaal in eigen hand hebt en direct bij jou thuisbezorgd krijgt door UPS.

Maar je hoeft niet via de webhop te bestellen! Je kunt je bestelling ook plaatsen via e-mail, via whatsapp of door dit bestelformulier in te vullen. Hierbij heb je de keuze om een bestelling direct bij jou thuis te laten bezorgen of deze bij mij op te komen halen. Deze bestellingen kunnen betaald worden nadat je naar keuze van mij een Tikkie of een betaalverzoek hebt ontvangen.

Dank je wel dat je langskwam op mijn blog! Ik vind het leuk als je een reactie achterlaat onder dit bericht. Veel plezier nog met hoppen en een fijne avond! Groetjes Elly

7 gedachten over “Peaceful Boughs voor Cadeau’s! Bloghop november met Stempelschatten”

  1. Wat een leuke projecten! Deze set is echt een stempelschat en prachtig. En heel mooi in combinatie met het DSP. Groetjes, Yvonne

  2. Mooi geworden! En inderdaad, voor sommige mensen weet je echt niets te kopen en dan is de cadeau kaart de beste oplossing, zeker als hij zo leuk gepresenteerd wordt 😉
    *SUze*

    • Dank je Wel! Ik moet nog een rondje doen…ga zeker even bij allemaal kijken! Leuke inspiratiebron voor de decembermaand!

Reacties zijn gesloten.

Translate »