Pasen en Voorjaar een lekker stel: Bloghop Stempelschatten maart

Vandaag mag ik weer meedoen met de bloghop van “Stempelschatten”. Dit is een hop met een groep Nederlandse Demonstratrices die aandacht geven aan de stempelschatten die we in ons assortiment hebben. Even wat extra aandacht voor de mooie producten die een beetje vergeten dreigen te raken! En deze keer doe ik dat verschillende producten uit de jaarcatalogus. Producten ook waarvan we vanavond gaan zien of ze nog een poosje blijven of dat ze met ingang van mei uit het assortiment gaan verdwijnen. Want wij als demonstratrices mogen vanavond voor het eerst de nieuwe jaarcatalogus 2021-2022 bekijken ( online) en dat is altijd weer spannend!

Een doosje vol paastractaties

Het thema van deze bloghop is deze maand Pasen en Voorjaar. Voor mij horen die twee onlosmakelijk bij elkaar. Pasen is het begin van een luchtigere periode in het jaar. Pasen markeert voor mij van kind af aan het einde van de winter en het begin van de lente. En dat heeft helemaal niets met het weer te maken! Wel met het weer groen worden van de bomen en struiken, de vogels die je weer druk bezig ziet en hoort! De bloesembomen; prachtige bloeiende bloesembomen. Narcissen horen er ook bij, maar die heb ik niet op de plank als stempelset dus dat is het niet geworden. En tulpen horen voor mij bij koninginnedag- nu koningsdag- eind april. Die heb ik wel op de plank maar zijn daar blijven staan.

Ik heb de stempelset “Frei wie ein Vogel”gebruikt. Dit was de een van de stempelsets uit de jaarcatalogus 2019-2020 die ik mee naar huis mocht nemen na OnStage Düsseldorf. De eerste keer dat we ON Stage in Duitsland hebben gehad. Er waren geen engelstalige stempels meer voor onze tafel en toen hebben wij maar gewoon met de Duitse gewerkt. Aan het eind van OnStage wordt de inhoud van de tafelbox verdeeld en ik was de gelukkige die dit collectors-item in haar bezit kreeg. Een die voorlopig ook niet meer weg gaat want er zit een leuke herinnering aan. Natuurlijk had ik ook de engels variant kunnen bestellen. Maar hé we hebben toch ook mooie Nederlandse stempelsets met teksten die je hiermee kunt combineren! En dat heb ik nu dan ook gedaan!

Voorjaarswensen

De tekst op het doosje is er zo een uit een Nederlandse Stempelset en ik hoop dat dit een van de sets is die mee doorgaat…nog even en dan weten we het! Mooie tekst voor dit lieflijke tractatieboxje vol lekkers dacht ik zo. Zo heb je alles bij elkaar. De vogels die weer zingen, de bloesem die weer bloeit, ontluikend groen en een mooie paaswens. Ik kopte het toch al: Pasen en Voorjaar een lekker stel- en in het geval van dit tractatieboxje letterlijk een lekker stel!

En Hoppen jullie nog even mee?

Ik vind het heel leuk dat je even de tijd hebt genomen om een kijkje te nemen op mijn blog! Hop je ook nog even door naar een van mijn collega-demonstratrices die meedoen aan deze bloghop, je zal er bekende en onbekende stempelsets tegen gaan komen maar stuk voor stuk “stempelschatten” uit de lopende catalogi. Ben benieuwd wat zij gemaakt hebben !

Gebruikte Producten

Product List

Natuurlijk zijn bijna alle producten die ik voor het boxje heb gebruikt via mij te bestellen. Klik je op een van de foto’s in het producttabel hierboven kom je direct in mijn webshop. In de webshop betaal je de bestelling via PAYPAL of een Creditkaart. Vergeet bij een bestelling in de webshop de HOSTCODE niet te gebruiken! Je ontvang van mij altijd een kleine attentie als dank je wel voor je bestellen. Meer informatie hierover vindt je op de BESTELLEN pagina.

Liever niet in de webshop bestellen maar direct via mij? Dat kan ook; stuur een e-mail naar ellyrijnvissu@gmail.com of vul dit bestelformulier in. Je ontvangt voor de betaling van je bestelling naar keuze een TIKKIE of een Betaalverzoek.

En morgen…morgen komt de informatie over de nieuwe maandpakketten online en wie wat nog meer….Fijn avond nog en tot morgen? Groetjes Elly

4 gedachten over “Pasen en Voorjaar een lekker stel: Bloghop Stempelschatten maart”

  1. Die vogeltjes zijn zo schattig. Prachtig doosje en mooie kleurencombinatie. Top! Groetjes Yvonne

  2. Wat een fantastisch leuk versierd doosje ! Dat is echt een plezier om te geven en te ontvangen.

Reacties zijn gesloten.

Translate »